Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (30/44) > >>

dario007:

--- Citat: Zmajur - 25 Studeni, 2022, 07:19:05 ---Na vrijeme zaustavljen kaos u getribi... Da pitam, sta zupcanik nema dosjed? Mislim na ravnu povrsinu gdje se zupcanik zaustavlja, kao granicnik...

--- Kraj citata ---

Nema,ni na BB bloku,ni na 50cc bloku,tako da se lako desi da struze na jednu ili drugu stranu.Ja sam sad ovog nacentrirao u samu sredinu,tako da nebi trebalo biti problema.
Ubiti ima do kud moze zupcanik doci,ali onda si jedno 5mm preduboko.

--- Citat: stipe - 25 Studeni, 2022, 07:26:19 ---di si vijke nasao?

--- Kraj citata ---

Vijci Kranjec

Tomi_ZG:
Uvijek neko sranje,ali dobro,bitno da build napreduje  :icon_thumright:

dario007:
Uvijek nekaj,da.Sad pak karburator zapinje od blatobran,a steta mi je novi blatobran grijat i pigat,tako da si izrađujem distancu za podici karb od stare prirubnice.

Jos malo pobrusiti i dobit cu 4mm na visini.

dario007:
Slozena je distanca da se karb odigne i sad je taman da ne zapinje od blatobran.

Ustelan je karburator,na kraju sam zavrsio na 98 dizni i tu je super,prosla bi mozda i 96,ali to ostavljam za neke toplije dane.Evo boje u punom gasu.

Postelana je delta i rolice sam za sad ostavio 13gr,iako bi mozda bolje bile 13.5 da je malo bolje opterecen.Navrtava se i divlji je jebeno,a start je katapult.U ubrzanju od nule drzi 8400,a iz voznje sa visih brzina 8100-8200 rpm.Konacno je zivnuo i sad ide super.

Slozio sam nosac tablice,prao sam benzinom i nitrom oba od raznoraznih bumpera.Sreca nijedan nije smirglan prije bumpera,pa su plastike ispod netaknute.Ovog antracitnog sam krpao komadic 4x2cm jer je kotač ostrugao komad kad je blok puknuo.Donor je bila nevaljala plastika volana u antracit boji,tako da je slozeno da se skoro ni ne primjeti.Ovaj plavosivi je savrsen,ali na zalost na 2003g su isle antracitne plastike pa sam nju i stavio.

Tablicu sam odmah nakon kupovine prebacio na ZG i prepisao na svoje ime,tako da je i ona sad dobila svoje mjesto.

Far je za prvu ruku BGM jer štop OEM nema za kupiti pa sam jos u potrazi za urednim,a zmigavce sam kupio oem nove pa cekaju ugradnju.

Poceo sam polirati veliki vizir,oem serafe jos cekam da plastike poserafim i jos treba bubrege urediti dok ne ulete novi ili kao novi u antracitu.

dario007:
Blizimo se kraju,jos neke sitnice,kao rucke oem,naljepnice,bubrege sam nasao,jedan u Srbiji,jedan novi na stanju u Njemackoj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju