Tehnički kutak > Garaža

Runner 50->70-rustyboy

<< < (3/22) > >>

challenbeen:
hvala tomi, spasio si stvar. poslušao sam te i odradio sam kako si rekao. Odmah se osjeti da je puuuno bolje legao amortizer.

Stigao je i drugi dio paketa, naravno da sam uspio falit radilicu i umjesto 39,3mm ja naručio 44mm (forsirao sam Top Perfomance radilice a nema ih više nigdje na lageru)... Kontaktirao sam ScooterAttack i vraćam radilicu dok će oni poslat poslije primitka Doplerovu... Odmah sam poslije pregledao Yasuni R jer sam išao skidati blokadu i primijetio sam da sad imaju strojno varenje dok su prije bili sigurno ručni varovi. Kvaliteta samog topa je opala, vuna je ne kvalitetnija i mrvi se i ima manje željezne vune. Drugačije je i pakiranje pojedinih sitnica. Ostao sam baš iznenađen.

Tomi_ZG:
To je to,sad je uglavljen i nema mrdanja

dario007:
Za ubuduce,ako gumu rezes sa skalperom moci ga u vodu,onda ti ne stiska ostricu. :icon_thumright:

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 02 Rujan, 2022, 19:37:24 ---Za ubuduce,ako gumu rezes sa skalperom moci ga u vodu,onda ti ne stiska ostricu. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sad znam za drugi put....

Da nastavim sa dijelovima, došlo drugim kombijem popodne (naručeno sa SA jedno iza drugoga)... Davno nisam imao prilike prisustvovati brutalnim dijelovima. Došlo mi je i žao da ih i otpakiram ehhee... Zadnja čeljust je od mene - mint stanje, crna, samo treba nabaviti nove pločice. Diskove je plan da pošlajfam i pobrusim da izgledaju kao novi.

Ne znam jesam li napisao, ubio sam radapciger za izvlačenje magneta sa radilice, pa ću morati nabaviti drugi tako da bi onda konačno mogao pripremiti blokove za ugradnju. odmah bi trebao uzeti i radapciger i za BB  :dontknow: ovo sa radilicom se odužilo već na +10 dana sigurno, tako ako mašina bude na Runneru do 01.10 ja ću bit presretan...

Corector:
Pohvale autoru teme za restauraciju, i posebne pohvale za odabarani nick name.  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju