Tehnički kutak > Garaža

Runner 50->70-rustyboy

<< < (2/22) > >>

KMet:
Daaa nije bio garaziran bas ga je unistilo,msm da ima oko 13tis.
A ovo u vezi YSS ne znamm to ce challenbeen rijesitiii :dontknow:

Tomi_ZG:
Da se on i ovak montirat al to je fušeraj i riskiranje potencijalnog sranja,imao sam dva YSS amortizera pa znam o čemu pričam,selen mora bit fiksan u šalici,a ne da ima lufta po 1cm na sve strane,stvarno ne znam iz kojeg su razloga to tak napravili jer to ne valja

Poggiali:
rokenroll  :headbang:

challenbeen:

--- Citat: Tomi_ZG - 31 Kolovoz, 2022, 18:14:13 ---Da se on i ovak montirat al to je fušeraj i riskiranje potencijalnog sranja,imao sam dva YSS amortizera pa znam o čemu pričam,selen mora bit fiksan u šalici,a ne da ima lufta po 1cm na sve strane,stvarno ne znam iz kojeg su razloga to tak napravili jer to ne valja

--- Kraj citata ---

Ima 2 selena. Jedan je od ispod drugi iznad... Navoja je ostalo isto kao na originalnom. Jesam pogriješio? Što tribam ispraviti? Bacicu fotke uskoro

Tomi_ZG:
Nisi ti pogriješio dobro si to montirao,ali skini amortizer i usporedi promjer YSS selena s originalnim donjim,on mora na knap gore na šalicu bez mrdanja lijevo-desno i šipka amortizera ne smije dodirivat ramu nego bit u sredini rupe na rami kaj je ok s originalom,ovog ako i centriraš u sredinu u vožnji će se pomaknut i šipka će strugat po rami,taj selen se ne može uglavit jer je puno manjeg promjera nego original i to ćeš vidjet kad sve opet rastaviš i obratiš pažnju na te detalje,šalica služi da drži selen na mjestu u centru,a to sa selenom od YSS-a nije moguće

Najbolje originalni donji selen presjeć skalpelom po pola da dobiješ dva i onda ih montirat umjesto ovih,uz to gore stavit original široku šajbicu,a ne ovu jadnu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju