Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup "midrace"
Bruno1990:
--- Citat: dino_sk - 02 Studeni, 2008, 09:37:22 ---a zas davat 1000kn za novi spuh kad imas rr-a :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
..ma znam..i tome sam razmisljao..sigurno cu uzimat drugi spuh..rr neka stoji.. :binkybaby: :headbang:
2TDottore:
MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano :icon_thumright:
Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ;D
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12 ---ja bi MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da..tako sam i mislio.. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
..naci Setup:
Malossi Mhr Replica
Stage 6 19mm Dellorto
Malossi Sport variator....
Malossi (Hpc) Racing
Spuh: Nardo,Yasuni(r),Mhr Replica (od ta tri..) :headbang:
..za kvacilo necu jos nista razimsljat dok ne vidim kakvo ce biti na zimu :icon_thumright: :icon_tongue:
R@kija:
--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:32:10 ---
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12 ---ja bi MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da..tako sam i mislio.. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
..naci Setup:
Malossi Mhr Replica
Stage 6 19mm Dellorto
Malossi Sport variator..ovaj overrange je skup..
Malossi (Hpc) Racing
Spuh: Nardo,Yasuni(r),Mhr Replica (od ta tri..) :headbang:
..za kvacilo necu jos nista razimsljat dok ne vidim kakvo ce biti na zimu :icon_thumright: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ja bi uzo yasuni...nije tolko jak ko ovi ali ce ti kit duze srzat sigurno...
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12 ---MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano :icon_thumright:
Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ;D
--- Kraj citata ---
ahhhh...nie bas 1000 eurica :laughing3: :laughing3: al izracunao sam sa svime oko 600 bi trebalo biti sve..uracunato i par para rolica,federa, gljiva..red sponge, dizne.. :toothy11: :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju