Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup "midrace"
2TDottore:
ma nemora uzet yasunija osim ak mu se vise svidja zvuk..nece nardo unistit aluminijski nikasil cilindar i to jos sa dvije karike tako lagano ako je dobro postelano. :nono: Dugo ce se moc tako vozit sigurno.
2TDottore:
--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:37:15 ---
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12 ---MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano :icon_thumright:
Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ;D
--- Kraj citata ---
ahhhh...nie bas 1000 eurica :laughing3: :laughing3: al izracunao sam sa svime oko 600 bi trebalo biti sve..uracunato i par para rolica,federa, gljiva..red sponge, dizne.. :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
ovisi di kupujes.ja sam gledao u sloveniji i to ti je full cijena.Sa povratom poreza bi te ispalo negdje oko 850eura.
BTW.Ak oces da ti to sve radi savrseno samo overange ti je 275eura sa porezom. :icon_thumright:
Brla:
yasunia definitivno :icon_thumright:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:38:03 ---ma nemora uzet yasunija osim ak mu se vise svidja zvuk..nece nardo unistit aluminijski nikasil cilindar i to jos sa dvije karike tako lagano ako je dobro postelano. :nono: Dugo ce se moc tako vozit sigurno.
--- Kraj citata ---
eh da si jucer bio s nama..sve bi vidio..sta je pila od motora..hahahah...
..citat cu i gledat..i slusat..a dobro svaki za sebe govori koje kome spuh dobar..ima vremena..a koj je onaj od slowa yasuni?? :icon_thumright: :icon_tongue:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:40:06 ---
--- Citat: Bruno1990 - 02 Studeni, 2008, 10:37:15 ---
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2008, 10:25:12 ---MHR replica+nardo+MHR radilica+19 dellorto+malossi overrange+malossi cdi i letis garantirano :icon_thumright:
Taj sport te kosta oko 1000eurica ali imas dobar midrace koji ce dugo trajat. ;D
--- Kraj citata ---
ahhhh...nie bas 1000 eurica :laughing3: :laughing3: al izracunao sam sa svime oko 600 bi trebalo biti sve..uracunato i par para rolica,federa, gljiva..red sponge, dizne.. :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
ovisi di kupujes.ja sam gledao u sloveniji i to ti je full cijena.Sa povratom poreza bi te ispalo negdje oko 850eura.
BTW.Ak oces da ti to sve radi savrseno samo overange ti je 275eura sa porezom. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da..jbt..taj overange je skup..reko mi je rakitje00..ma ja sam mislio to uzet preko SA..skupo je dosta toga tamo..jos ako nebude tada na lageru stvari..necu ih pola dobiti..imam familije u njemačkoj pa mogu i preko njih djelove dobit.. :happy3: :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju