Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup "midrace"
dino gp1:
--- Citat: area mf - 02 Studeni, 2008, 10:07:44 ---naj opcija bi ti bila due+ kit,nardo spuh,malossi mhr radilica-imam je ja malo je skuplja al vrijedi svake kune.19 dellorto,kad rastaviš makinu obavezno zamijeni ležajeve radilice,i stavi si malossijev cdi :icon_thumright:to ti je ubojita kombinacija
--- Kraj citata ---
+ kvačilo, ovaj setup je skuplji za složit ali skuter bolje ide!
area mf:
--- Citat: dino gp1 - 02 Studeni, 2008, 10:11:52 ---
--- Citat: area mf - 02 Studeni, 2008, 10:07:44 ---naj opcija bi ti bila due+ kit,nardo spuh,malossi mhr radilica-imam je ja malo je skuplja al vrijedi svake kune.19 dellorto,kad rastaviš makinu obavezno zamijeni ležajeve radilice,i stavi si malossijev cdi :icon_thumright:to ti je ubojita kombinacija
--- Kraj citata ---
+ kvačilo, ovaj setup je skuplji za složit ali skuter bolje ide!
--- Kraj citata ---
je skuplji al motor leeeti :biker:
Bruno1990:
--- Kraj citata ---
..nemoze na mojeg pgo-ici due+ nazalost :( :( ...
naci malossi mhr radilica bi bila najbolja na replicu..
R@kija:
--- Kraj citata ---
ovo je zracnjak,haloooooo...jedino mu preostaje ak bas oce racing+ onaj...
Bruno1990:
..dobro lezaji su uracunati u to...i ostale gluposti.. :laughing7:
..naci bilo bi dobro da ostavim serisko kvačilo gore ako nece bit potrosene one pakne.. (jedino male federice) :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju