Danas se radilo malo po malo pa stanje je ovako, prvo skuter je opran detaljno, promenio sam pokidano grlo, stavio lamelu iz steka sa stari federi od staro kvacilo koje je bilo na skuteru, rolnice su spustene od 6gr na 5gr vidi se da remen nije izasao do kraja na vario, kais je na 16mm i izgleda prillicno nov, pretpostavljam da je sad ubrzo promenjen.
Isprao karb u njemu je 72 dizna isto isprano i kuciste filter i ubacen novi filter, nov akumulator i sad pali iz prve.
Na remenicu sam naisao ne neki prsten kao podloska ispod centralni feder, nikad nisam sreo to dosad pretpostavljam da je neki torsion control pa sam ga izvadio, feder nisam promenio posto nemam drugi momentalno
Sledela je i test voznja, ubzava solidno, start posle voznje mu je postao lenj i tromav, u voznju se pojavlja neki cudni problem, lepo ide do 60kmh onda na 60 dolazi do neke detonacije pucketanja iz auspuha kao neka blokada kod kineza i nemoze da probije do neku udolnicu, i to traje dok predje nekih 70kmh, ponasa se kao da ima neka prepreka i posle to fino povuce i predje 80kmh. Mozda ima neko ideju sta moze da zeza na tu brzinu
Slika remena..
Do ovde ja izlazio remen.
Opran karburator i slozena novo usisno grlo..
Pre...