evo da se javim i ja opet...
motor je odvezen na kraju u moto mondo 03.01. na popravak i tamo je bio do 13.02., kad su me zvali da su ga popravili...
Više kvarova je na motoru bilo a glavni je bio to da su (pretpostavljam u ami tradeu u karlovcu) dirali šaraf na zaklopki gasa koja je blindiran iz tvornice i ne bi se smio dirat... uspjeli su ga nastelat nekak u moto mondu... osim toga, na motoru je bio potrgan injektor, potrgana lulica jedne od svjećica i ispušna grana je puštala... još su mi popravili vratašca od rezervara i reparirali prednje amortizere, to sam im ja rekao da rade kad je motor bio već tamo... kad sam došao po motor u moto mondo rekli su da mi fali jedna mala plastika sa desne strane kaj nekakve žice pokriva i da mi fali guma koja stoji preko akumulatora i drži ga na mjestu... oba dijela sam imao, u kojem trenu su nestali sa motora ni sam ne znam, niti koji od servisa ih je sjebao...
svo to veselje me koštalo malo manje od 400 eura (ne računajući plastiku s desne strane i gumu koju moram sad nać i kupit), 7 mjeseci života i živciranja i naravno 7 mjeseci registracije a da se nisam na motoru vozio, tako da vam svima NAJTOPLIJE PREPORUČAM da ami trade i prikratki izbjegavete u najširem luku, ja im iskreno ne bi ni nacrtane ovce dao da čuvaju a jedino što mogu sad je probat ih naguzit preko piaggia sto cu definitivno probat i napravit, ekstra ću se potrudit da imaju nekakve posljedice...
evo i slika računa iz moto monda...
https://postimg.cc/w16dzFZr