Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu
manga46:
--- Citat: manga46 - 12 Srpanj, 2022, 23:30:44 ---
--- Citat: ivano_007 - 12 Srpanj, 2022, 21:20:28 ---
--- Citat: manga46 - 12 Srpanj, 2022, 18:26:42 ---Pozdrav, samo da javim, problem je još aktualan i lagano sam izgubia volju. Sonda sam prominia izgleda da nije do nje, sumnjiva mi je i pumpa goriva ali nema smisla minjat dio po dio, mislim da ću ga odvest u Điđija (servis) pa da on to ispita i vidi sta je...
--- Kraj citata ---
Sa Điđiem na Mejama ćeš se usrićit :icon_thumright: ne vodi ga nigdi, drži ga rađe u garaži pokvarenog...
--- Citat: manga46 - 07 Srpanj, 2022, 19:49:13 ---Današnji update
Ps zna li neko di u SPLITU mogu odnit da mi se povari par nosača od plastika.
--- Kraj citata ---
U Solinu kraj policijske postaje na semaforu imaš tabelu Obrada i zavarivanje plastike, tako nešto. Nisam nikad bia, ali sam čua da je nekoliko ljudi bilo i da je okej...
--- Kraj citata ---
Jeli to govoriš iz svog iskustva ili ? S Điđijem sam imao već dva susreta koja su prošla zadovoljavajuće? Od dosta ljudi sam čua samo riječi hvale, ali eto isto me zanima drugo misljenje.
--- Kraj citata ---
Ps, sitia sam se toga u Solinu, tako da sam to sve već riješia za vikend. I nisam baš oduševljen, napravia je on to solidno, ali moglo se puno bolje. Ako ne ništa bar je brz
ivano_007:
Da, za Điđia je iz osobnog iskustva. A kod ovog za plastiku nisam nikad bia, al sam čua... evo, sad imam i ja drugu stranu priče za plastičara :icon_biggrin:
manga46:
Samo da javim, problem riješen. Nova pumpa goriva. Servis Motorin Split jako spori ali jbga sezona je (rekli su mi da ga dovedem za 10 dana i bia je u njih 6 dana tj 4 radna), uzeli su 1000 kn, sta i nije malo s obzirom da je pumpa puna cijena 318 kn s rabatom 210, ali jbga napravili su ga, dok sam se ja mučia 6 dana i nisam ga napravia. Sve u svemu sritan sam jer radi.
Poggiali:
hm, original pumpa je 400€ .. kakvu si to naso za 300kn?
al bitno da si popravio :)
manga46:
--- Citat: Poggiali - 27 Srpanj, 2022, 21:58:00 ---hm, original pumpa je 400€ .. kakvu si to naso za 300kn?
al bitno da si popravio :)
--- Kraj citata ---
Intercars zamjenska, 318 kn puna cijena.
Prijatelj mi radi u intercarsa tako da znam koliko je i kad su je oni naručili i kad im je isporučena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju