Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu
ivano_007:
--- Citat: manga46 - 12 Srpanj, 2022, 18:26:42 ---Pozdrav, samo da javim, problem je još aktualan i lagano sam izgubia volju. Sonda sam prominia izgleda da nije do nje, sumnjiva mi je i pumpa goriva ali nema smisla minjat dio po dio, mislim da ću ga odvest u Điđija (servis) pa da on to ispita i vidi sta je...
--- Kraj citata ---
Sa Điđiem na Mejama ćeš se usrićit :icon_thumright: ne vodi ga nigdi, drži ga rađe u garaži pokvarenog...
--- Citat: manga46 - 07 Srpanj, 2022, 19:49:13 ---Današnji update
Ps zna li neko di u SPLITU mogu odnit da mi se povari par nosača od plastika.
--- Kraj citata ---
U Solinu kraj policijske postaje na semaforu imaš tabelu Obrada i zavarivanje plastike, tako nešto. Nisam nikad bia, ali sam čua da je nekoliko ljudi bilo i da je okej...
Poggiali:
pa sta nema vise piaggio ovlasteni servis u splitu?
ivano_007:
Ne pratim više servisnu scenu u Splitu, ali mislim da je Motostar u Splitu ovlašteni servis za Piaggio :icon_thumright:
Poggiali:
skuter treba na dijagnostiku stavit, ne znam bas dal to svi ostali imaju, jer je piaggio nekoliko puta mijenjao tip dijagnostike, a nije jeftina... ovak se moze pola skutera promjenit na pamet..
manga46:
--- Citat: ivano_007 - 12 Srpanj, 2022, 21:20:28 ---
--- Citat: manga46 - 12 Srpanj, 2022, 18:26:42 ---Pozdrav, samo da javim, problem je još aktualan i lagano sam izgubia volju. Sonda sam prominia izgleda da nije do nje, sumnjiva mi je i pumpa goriva ali nema smisla minjat dio po dio, mislim da ću ga odvest u Điđija (servis) pa da on to ispita i vidi sta je...
--- Kraj citata ---
Sa Điđiem na Mejama ćeš se usrićit :icon_thumright: ne vodi ga nigdi, drži ga rađe u garaži pokvarenog...
--- Citat: manga46 - 07 Srpanj, 2022, 19:49:13 ---Današnji update
Ps zna li neko di u SPLITU mogu odnit da mi se povari par nosača od plastika.
--- Kraj citata ---
U Solinu kraj policijske postaje na semaforu imaš tabelu Obrada i zavarivanje plastike, tako nešto. Nisam nikad bia, ali sam čua da je nekoliko ljudi bilo i da je okej...
--- Kraj citata ---
Jeli to govoriš iz svog iskustva ili ? S Điđijem sam imao već dva susreta koja su prošla zadovoljavajuće? Od dosta ljudi sam čua samo riječi hvale, ali eto isto me zanima drugo misljenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju