Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu
ivano_007:
Da si mene pita za taj servis, reka bi ti da ćeš se načekat i da ćeš platit malo više ruke :icon_biggrin: sve u svemu, nisi puno čeka. Ja sam tu jedno lito čeka 2 puna miseca za prominit termostat.
Poggiali:
--- Citat: manga46 - 28 Srpanj, 2022, 06:14:35 ---
--- Citat: Poggiali - 27 Srpanj, 2022, 21:58:00 ---hm, original pumpa je 400€ .. kakvu si to naso za 300kn?
al bitno da si popravio :)
--- Kraj citata ---
Intercars zamjenska, 318 kn puna cijena.
Prijatelj mi radi u intercarsa tako da znam koliko je i kad su je oni naručili i kad im je isporučena.
--- Kraj citata ---
to ako su prepordali zamjensku pumpu za 1000kn je kradja :S Jedino ako su u toj cijeni i ruke, jbg, treba to odradit... samo da bude ok ta zamjenska...
manga46:
--- Citat: Poggiali - 28 Srpanj, 2022, 20:13:41 ---
--- Citat: manga46 - 28 Srpanj, 2022, 06:14:35 ---
--- Citat: Poggiali - 27 Srpanj, 2022, 21:58:00 ---hm, original pumpa je 400€ .. kakvu si to naso za 300kn?
al bitno da si popravio :)
--- Kraj citata ---
Intercars zamjenska, 318 kn puna cijena.
Prijatelj mi radi u intercarsa tako da znam koliko je i kad su je oni naručili i kad im je isporučena.
--- Kraj citata ---
to ako su prepordali zamjensku pumpu za 1000kn je kradja :S Jedino ako su u toj cijeni i ruke, jbg, treba to odradit... samo da bude ok ta zamjenska...
--- Kraj citata ---
To je cijena za sve pumpa + ruke, da mi je uzea 1000 kn za pumpu vjerojatno bi napravia neko sranje, jer kazem, zna sam kad su naručili i kad im je isporuka i koliko je puna cijena a koliko njihov rabat. I ja se nadam da neće bit problema s pumpom, a i reka mi je ovi prijatelj sta radi u dijelovima da je ok.
manga46:
--- Citat: ivano_007 - 28 Srpanj, 2022, 08:41:23 ---Da si mene pita za taj servis, reka bi ti da ćeš se načekat i da ćeš platit malo više ruke :icon_biggrin: sve u svemu, nisi puno čeka. Ja sam tu jedno lito čeka 2 puna miseca za prominit termostat.
--- Kraj citata ---
Jbga prijatelju, nisam ima izbora, Điđi se ne javlja, vjerojatno je na godišnjem (ps zna sam da je pacijent koji uzme misec dana godišnji u srid lita a radi motore... Ali sam se nada da nije još iša).
Sve je to li-la svi oni deru cijene, ali ako mi napravi u razumnom roku i kako triba, neman se pravo žalit. Ja sam izgubia 1 cili dan i 3-4 popodneva a nisam ništa pametno napravia...
ivano_007:
U Splitu ti ne mogu preporučit niti jednog meštra za skutere. Bia sam i u tog u Motorina i Điđia i kod dosta drugih... sve je to tragično il po pitanju cijene il po pitanju kvalitete il po pitanju u kojem vremenu je popravak obavljen.
Zna se da je Joke Radić u Velebitskoj velemajstor po pitanju bilo čega na skuteru il motora. Al šta ti to znači kad ga 10x moraš nazvat, 5x poljubit zatvorena vrata od radione i još ga 10x obić da ti promine remen :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju