Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu
manga46:
Jog je reka da je naprid, ovo su tri jedina releja naprid a po brojevima na internetu ispada da su nesto za svitla ili sta već
Poggiali:
ako si sve raskopusao, ne mozes pratit di ide zica od pumpe?
manga46:
A nisam instalaciju odmotava zice ulaze u snop izolirani.
Ukratko rezime današnjeg dana. Skuter trenutno pali vozi ima snage, ostala su mi pucanja iz auspuha kad se pusti gas i zna se izgasit kad se naglo pusti gas. Napon na dzeku pumpe je i dalje 2V. Ovo je velik napredak, ali opet neznam do čega je jer nisam ništa pametno napravia osim skida releje i vraća i miria po dzekovima. Evo slika svjećice nakon 3-4 km
Nisam se moga više vozit, u Splitu sam ima policije a neman plastika... Šta se tiče releja isprid, svi imaju istu oznaku, ali kad se jedan relej izvadi skuter se izgasi, očito je vezan za paljenje ili ubrizgavanje ili slično. Ako neko ima još koji savjet, slobodno neka reče. Hvala svima koji pomažu :help:
ivano_007:
To pucanje iz auspuha kad se pusti gas i ponekad (1x tjedno) gašenje kad pustim gas zbog semafora se događaju i meni na x9. Navika sam, pa me više nije ni briga zašto se događa :icon_thumright:
Čisto sumnjam da si išta popravia. Ne virujem ja tome "samo se popravilo", vratit će se opet. Pratim temu i dalje, al nemam ti šta za pametno reći sad.
manga46:
U potpunosti se slažem s tebom. Nikad mi se ništa nije samo popravilo, pa neće ni sad. Vozim ga 3-4 god, zna bi nekad malo puknit iz auspuha ali ovo sad je previše isto tako mi se bije nikad gasia, tako da to moram riješit. Volia bi ispitat lambdu, da nju isključim ili kupim drugu. Sad kad su plastike skinute, svakako ću skinit rezervar i oprat ga kao i pregledat sve ostale spojeve, naša sam i 2-3 nosača koja moram zavarit, tako da ga neću odma sklapat. Ako neko zna kako ispitat lambdu ili neki savjet vezano za situaciju, slobodno nek kaze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju