A to sa sijalicom je vjerojatno da ograniče struju, jer ako je injektor u kratkom spoju, povuć će sve
valjda? Nisam neki ekspert, ja sam prosječni korisnik elektronike.
A ovo šta se tiče pumpe i plovka, ne znam, plovak bi valjda na rezervaru treba bit? Ako si siguran da su od plovka, probaj ih spojit kratko, pa bi na displeju treba imat min il max? Ne znam. Al ako je tako kako kažeš, onda sigurno nećeš uništit pumpu ako spojiš direktno na nju 12V, jedino je taj problem što je sve na iglicama, nije pristupačno za prespajat... jbg
Jesi izmjeria 2V dok je konektor uštekan u pumpu ili si odspojia konektor pa mjeria? Ja da sam na tvom mjestu bi odspojia konektor i mjeria koliki imam napon na tim žicama za koje mislim da su od napajanja. Jer ako si mjeria dok je konektor spojen, a pumpa je u kratkom spoju, logično da će past napon na 2V jer ne može akumulator isporučit toliko struje, pa spusti napon da ispoštuje Ohmov zakon.
Ja bez dijagrama struje nebi ništa prespaja. Probaj ovo s odspojenim konektorom, ako ti pokazuje 12V na odspojenom konektoru, pa 2V kad spojiš konektor, pumpa ti je u kratkom spoju. Ako si siguran da su 2 žice od plovka, probaj ih kratko spojit pa vidit kako reagira pokazivač na displeju. Ako je uvijek 2V, spojeno il odspojeno, ja bi tražia relej, pa bi na njemu miria.
Tako bi ja. Naravno, ti sve radiš na svoju odgovornost