Stavio sam dayco remen 700x17.7x30 medjutim kad ga stavim na zadnje polutke da bi ga nabio na bolcnu moram malo stisnuti polutke da udje unutra i tad opet stoji nekih 5mm u polutkama. Nema veze pomirio sam se s tim da je tako ne kupuje mi se jos jedan remen. Imam drugi problem sad. Naime skuter razvrtava obrtaje na nogari dobro i u ravnici razvija brzinu do 65km/h ali kad uzbrdo krenem padnu obrtaji i uz brdo ide 30km/h i prilicno vuce do pola gasa od pola samo drzi iste obrtaje i ne razvija vise od 30km/h. Dali je problem u centralnom serijskom federu ili nesto drugo. Karburator je ociscen i nastelan na dva kruga gdje ima najvise okretaje a iglica karburatora je podesena na drugi stepen odozdo i ne pravi razliku na bilo kojem je stepenu.
hmm, oznaka na mom dayco remenu je bila 17.5x765 LE 7191
Remen je bio dublje u straznjim polutkama nego bando, jer je bio i nesto kraci i uzi od bando remena. Samo ja sam se igrao i stavljao podloske iza kalote variomata i na bolcnu dok nisam dobio najbolje... Mislim da je isla max 0.75mm podloska bez da pravi problem za kurblu.. Pezo zracno i vodeno hladjenje nemaju iste duzine bolcne i mali zupcanik kurble pa se i sa tim mozes igrati, ja sam svog prije prodao ... Jer i samom promjenom variomata nisam puno dobivao na serijskom skuteru ( probao sam polini i yasuni)
Ja sam na svom sa 8.5g stavio 8g rolice, ostalo je bilo pre lagano, centralni feder od piaggia, serijski, je nesto meksi od pezo federa, pa sam sa njime vozio i male federe kvacila, najmekse kad bi stavio od malossi.a bili bi pretvrdi, onda sam vratio serijske i izbusio par rupa na paknama te time dobio optimalan start. Cim stavis tvrdje, skuter je preslab, pa dugo klizi kvacilo umjesto da sastavi.