Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Peugeot Zenith, dizanje remena pomoc!

<< < (4/5) > >>

Poggiali:
ovdi na slici vidis taj limic koji drzi mast i koliko je serijala kod mene dizala remen, nisam uspio sa 2 razlicita remena da dize vise... Limic nema uticaj na to koliko dize, jer ti mozes skroz razdvojit kalotu toliko da rolice popadaju iz kanala sa tim limicem, barem je kod mene tako bilo. Ali ce svakako utijecat na rotacionu masu jer je vario laksi za taj limic i 3 srafa, pa je moguce da je potrebno korigirat tezinu rolica. Za moj je serijski bilo 8.5g tezina, ne znam za tvoj. Ali meni je ljepse radio sa 8g.

bezdanas:
Uradio sam sto ste rekli nije pomoglo. Odustajem od ovoga neka ga ovako nemam zivaca sad. Zna li nekon zasto okolo svijecice bude mokro kad je izvrnem? Na onom prstenu sto sluzi kao dihtung i plus po cilindru bude gdje ide svijecica na onom krugu okolo ne previse al bude mokra.

Poggiali:
zna ostat mokro, nije strasno.. kakve boje je svjecica, nije crna?

bezdanas:

--- Citat: Poggiali - 18 Lipanj, 2022, 00:28:39 ---zna ostat mokro, nije strasno.. kakve boje je svjecica, nije crna?

--- Kraj citata ---
Boja svijecice smedja vuce malo na crvenkasto.
Hvala puno na pomoci.

Poggiali:
nemas beda, jbg takav je peza zracnjak, nije nesto jako brz, al zato je meni trosio do 3 litre  :toothy11:
Dobis dosta sa auspuhom i vecim karbom ak budes htio u te vode :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju