Tehnički kutak > Garaža
Derbi Senda 50 2007
matija84m:
Razlika je 2 stote i nikako ne cini razliku. Mozda ce trebat veca dizna i nista drugo.
Zakrpas rupice i imas pravi atomizer. Najbezbolnije rijesenje :headbang:
dario007:
Cini mi se da ide dost dobro za 50cc,a sta ti glava od 50cc nema gumicu?
mic:
--- Citat: matija84m - 07 Listopad, 2022, 06:58:57 ---Razlika je 2 stote i nikako ne cini razliku. Mozda ce trebat veca dizna i nista drugo.
Zakrpas rupice i imas pravi atomizer. Najbezbolnije rijesenje :headbang:
--- Kraj citata ---
Sve mi se čini da će tako i biti :icon_thumright:
Dario - I meni se čini okej za 50cc...Ono što mi se sviđa je da bez problema prati promet na otvorenim cestama. 80-90 gpsa nije uopće problem održavati, a to nisam očekivao za 50cc. Glava nema gumicu. Ima samo brtvu jednu limenu koja ima gumenast premaz za obe strane nešto slično kao što bude kod brtve glave na autima. Imao sam malo problema sa brtvljenjem pa sam kupio novu brtvu i namazao lagano loctite brtvilom sa obe strane. Sama glava lijepo brtvi, nikad nije tu probijalo ili trošilo vodu. Problem mi je stvarao original poklopac glave koji se ne poklapa baš u stotu sa zamjenskim cilindrom iako je sve poravnato ma staklu.
dario007:
Ako imas dodatno glavu daj Zvonkecu da ti slozi utor za gumicu,tak smo mi radili na sr150 glavi tj cilindru.
mic:
To bi bila zanimljiva prerada. Nisam se toga sjetio.
Kada bi ostajao pri 50cc vjerojatno bi si uzeo novu glavu koja nije oštećena iz unutra od raspadanja igličastog i dao Zvonkecu da napravi utor za gumicu.
Ali kako imam u planu vratiti se nazad na 70cc ne bi se previše igrao sa serijskom termogrupom i glavom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju