Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija

<< < (7/29) > >>

Poggiali:
kad stavljas u karb, ide klipic, pa igla, paa roza plastikica na koju ide feder od gas sajle...

zagi988:

--- Citat: gavranpero - 07 Lipanj, 2022, 22:25:23 ---Imaš li osigurač u klipiću, koji drži iglu ?

--- Kraj citata ---
Reko bi da ne, kad je ispala. 😅😅 Mogu pogledat, ima di slika kak zgleda to?

--- Citat: Poggiali - 07 Lipanj, 2022, 23:04:08 ---kad stavljas u karb, ide klipic, pa igla, paa roza plastikica na koju ide feder od gas sajle...

--- Kraj citata ---
Nemam nikakve roze il bilo kakve plastikice tam 😅

gavranpero:
Treba biti plastika ili osigurač (kod nekih karbova je u obliku slova V), služi da drži iglu fiksnu u klipiću. Ako ga nema, moraš nabaviti, ili improvizuj sa komadom plastike ili nečeg što ćeš ubaciti izmedju opruge i igle u klipiću.
Evo osigurača za DEL karbove.

zagi988:
plastikicu sam napravil, sad je bolji ler ali i dalje bi trebal klipic bit nekih pol milimetra do milimetar gore da bi to bilo kak se spada.

ovak je bilo:

našo nekaj od nečeg:

složil da to fercera:

Još sam moral prerezat slot za sajlu na plastikici i sad to drži iglu stisnutu dole.

zagi988:
Ok, sastavil sam sve. Složil plastike. Složil da lepo dela.
Još jedino mi senzor temperature apsolutno niš ne pokazuje tak da je očito odj#bo.
Otišo na probnu vožnju, po cajgeru sam došo do 75, po GPS-u je 60. Nestalo mi ceste za dalje jer jbg tu kod sebe imam samo tak štraftu.

Eh sad, kaj napravit da nejde prek 50, da ga mogu regat?  ??? ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju