Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija

<< < (8/29) > >>

Poggiali:
Tebi ak trrazi neke sululde postavke srafica za ler, moze bit da nisu dobro slozene dizne u karbu :/

Nemas elektronsku blokadu za tehnicki?  Corrector  sa foruma ih je prodavao

zagi988:

--- Citat: Poggiali - 09 Lipanj, 2022, 18:22:34 ---Tebi ak trrazi neke sululde postavke srafica za ler, moze bit da nisu dobro slozene dizne u karbu :/

Nemas elektronsku blokadu za tehnicki?  Corrector  sa foruma ih je prodavao

--- Kraj citata ---

Ma ler je ok sad kad sam del plastiku i kad se zgrije skut. Čok zaboravim kad je hladni 😅😅

Nemam, još. Javih mu se već, čekam. 😅

zagi988:
Men to ne zgleda loše... samo blokadi ni za pod zub

Remen je orginalni i isto izgleda dost dobro...

Evo tokar taman dela prsten za blokadu  8)

zagi988:
Regan :D

Ide skuter fino, nakon nekih 3-4 minute konstantnog punog gasa uzbrdo je digo temperaturu na %u010Detvrtinu, jel to ok ili senzor drka? Ovak normalna vo%u017Enja op%u0107e ne digne temperaturu? Dok sam do%u0161o do vrha magistrale je i dalje bio tak na %u010Detvrtinu, a to je konstantni uspon di je dr%u017Eal 35 km/h u punom gasu nekih sigurno 6-7 minuta.

Also, mislim da mi ne puni aku... od kud krenut? Regler?

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Citat: JogFromYamaha - 06 Lipanj, 2022, 15:16:32

Tak da ti ulje kapa na radilicu koja se sama kupa u ulju, vanjski lezajevi su ventilirani odnosno imaju zabuseni port kroz koji ulje njih preplavljuje.
    Tako da cijeli sustav pliva doslovno u ulju.
    Jedini problem diteka je topend lubrikacija jer ubiti gornji dio karika maze samo kolicina ulja koja kroz kompresor prode i upuhuje se sa smjesom u cilindar, citaj jako jako malo. Zato i papa karike.

Ulje kapa na radilicu od kud? Prođe pokraj karika ili kak? Znači ja imam Morini mašinu, nekad bio di-tech a sad je carb gore i trenutno vozim na mješavinu 2%.
Koju uljnu pumpu bi ja trebal stavit? To mene zanima.
--- Kraj citata ---

Delaj ti samo 2.5% mjesavine u tanku i vozi ga samo tako jer zejebancija je malo sa elektricnom pumpom, problem ju je ustelat ako nisi vjest u elektronici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju