Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija
Poggiali:
taj srafic koji je do filtera zraka je za zrak, ovaj kaj je iza klipica/igle je za ler, ak srafis taj i nema rezultata, onda nekaj ne valja sa sraficem ili sajlom... prije nego si uopce stavio airbox, si trebal probat taj srafic zasrafljivat i gledat u karb jel dize klipic...
mic:
--- Citat: zagi988 - 06 Lipanj, 2022, 22:24:12 ---Lijevi ak ušarafim nemrem gas dat 😅 jel moram malo napet gas pa ga onda ušarafit da digne?
--- Kraj citata ---
Ajde izvuci taj šaraf skroz i pogledaj je li na kraju šaraf ide u zaobljeni špic. Također obrati pozornost da si dobro klipić okrenuo. Na klipiću ima skošenje i to skošenje se mora naslanjati na vrh šarafića.
Ti si napisao da ti se blokira gas kada ušarafiš vijak što znači da vijak blokira klipić.
zagi988:
--- Citat: mic - 07 Lipanj, 2022, 00:14:53 ---
--- Citat: zagi988 - 06 Lipanj, 2022, 22:24:12 ---Lijevi ak ušarafim nemrem gas dat 😅 jel moram malo napet gas pa ga onda ušarafit da digne?
--- Kraj citata ---
Ajde izvuci taj šaraf skroz i pogledaj je li na kraju šaraf ide u zaobljeni špic. Također obrati pozornost da si dobro klipić okrenuo. Na klipiću ima skošenje i to skošenje se mora naslanjati na vrh šarafića.
Ti si napisao da ti se blokira gas kada ušarafiš vijak što znači da vijak blokira klipić.
--- Kraj citata ---
Da, videl sam to skošenje kad sam gas sajlu mjenjal. Okrenul sam ga na šaraf.
Bum zvadil dns šaraf pa bum videl kak to stoji. 👍
zagi988:
Zvadil sam ga van, ujedno sam i otprl kutiju.
Kak ga %u0161arafim nutra tak podi%u017Ee klipi%u0107 a kad je u%u0161arafljen skroz onda je klipi%u0107 i dalje pre nisko.
Kad ga napnem na gas za tipa milimetar vi%u0161lje, onda ima fini ugla%u0111eni ler.
%u0160araf zgleda ovak... ovaj "iglasti" dio ko da je pre tanki za ono kaj bi meni trebalo...
Jel je mogu%u0107e da mi se ona igla u sredini klipi%u0107a ne%u0161 sjebala kad sam mjenjal sajlu pa da to igra ulogu? Jer ispala mi je van kad sam klipi%u0107 okrenul da sajla ispadne (ispala je na gornju stranu klipi%u0107a van).
Jer prije novog filtera i nove sajle je fino dr%u017Eal ler. A sve ostalo je isto.
gavranpero:
Imaš li osigurač u klipiću, koji drži iglu ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju