Tehnički kutak > Injection
Malossi 70 Purejet, ponovni problemi kao na Purejet 50
matija84m:
--- Citat: Vragolasti Denis - 26 Travanj, 2022, 12:44:03 ---Purejet i ditechsu dobri dok voze ali cim krenu kvarovi pogotovo ti sa strujom , vrijeme je da ih se rijesis.
--- Kraj citata ---
Veci problem je kaj ljudi sami idu serafit a neznaju osnovne stvari o tom agregatu. Onda naprave jos vece sranje i tada je kriv proizvođac :binkybaby:
Cuki_16:
Šta se pokazalo bolje u praksi Polini čašica ili Malossi dodatak za ECU? S čim ima mašina više snage, potrošnja dal se razlikuje?
Mirzoni:
Ako ti je bila greška 02 to ti je pickup sensor problem, juce se meni isto desilo, voda u konektoru ili nesto slicno oko magneta....
Ja na purejetu (70cc polini kit+ zx) imam i malossi ecu i polini casicu(bez podloske) i motor odlično radi, vadio sam casicu ali osjeti se kako malo slabije vuce, isti slucaj kad izvadim i ecu..
Cuki_16:
--- Citat: Mirzoni - 03 Svibanj, 2022, 20:09:59 ---Ako ti je bila greška 02 to ti je pickup sensor problem, juce se meni isto desilo, voda u konektoru ili nesto slicno oko magneta....
Ja na purejetu (70cc polini kit+ zx) imam i malossi ecu i polini casicu(bez podloske) i motor odlično radi, vadio sam casicu ali osjeti se kako malo slabije vuce, isti slucaj kad izvadim i ecu..
--- Kraj citata ---
Koliko se potrošnja razlikuje sa i bez čašice?
ivek_sr:
--- Citat: Cuki_16 - 30 Travanj, 2022, 11:41:14 ---Šta se pokazalo bolje u praksi Polini čašica ili Malossi dodatak za ECU? S čim ima mašina više snage, potrošnja dal se razlikuje?
--- Kraj citata ---
Ja sam imao komplet malossi setup, potrošnja cca 2.8 litara - 3 litre. Nikad nikakvih problema nisam imao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju