Tehnički kutak > Injection

Malossi 70 Purejet, ponovni problemi kao na Purejet 50

(1/5) > >>

Cuki_16:
Stavio sam komplet drugu mašinu s blokovima, čašicomi injektorima. Vozio sam se 5 km skuter super ide, čupa, čudo jedno, i najednom u vožnji javi grešku ECU02 i  počne trokitati, pucati i ne lovi gas više. Ohladi se, upalim opet radi al na višim okretajima pali se service. Promijenim sviječicu, stavim NGK CPR8E, radi mirno u leru, ide ko lud bez greške. Danas ujutro ga probam upalit, upali iz prve, radi 10 sekundi i krepa. I sad samo daje znak kao da bi upalio ali ne pali. Stvarno ne znam više šta da radim s tim ditechom da se napokon vozim osim što samo šarafim. Ima tko kakve prijedloge, dal je moguće da su i tu gumice na injektorima za zamjenu ili što se događa?

Cuki_16:
Da li uopće po toplotnoj vrijednosti odgovara NGK CPR8E ili je ona samo za original agregat?

Vragolasti Denis:
Purejet i ditechsu dobri dok voze ali cim krenu kvarovi pogotovo ti sa strujom , vrijeme je da ih se rijesis.

Lenko:
Ja bih rekao da je fabrika keva...svi kitovi i slicni radovi vode lupanju glave u zid...

Cuki_16:
Izgleda da je bilo krivo gorivo koje sam ulio za probu pa ga nije bilo dovoljno iako nisam čuo da pumpa vuče zrak. Dolio sam još 1L, promjenio svjećicu i zasad radi, nadam se da će tako i ostat. Gore je NGK CPR8E sad, radi mirnije u leru nego s onom Denso U31ETR sa 2 elektrode, ali kod pune brzine kao da nekad malo zna zaštucnut na sekundu pa ide dalje, ne znam dal je do iskre ili do goriva, odnosno ne znam dal je ta CPR8E adekvatna sad za taj kit ili bi tu Denso irridium bolje sjeo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju