Tehnički kutak > Injection

Malossi 70 Purejet, ponovni problemi kao na Purejet 50

<< < (4/5) > >>

Cuki_16:

--- Citat: Vragolasti Denis - 06 Lipanj, 2022, 21:38:14 ---Lezajevi , klasika. Kada sam pisao da je to mana na purejetu i ditechu ostao sam posran. Vjerovatno radilica dosjed. Jeftinije ti je novu masinu naci nego radilicu kupovati. Ali onda kada kupujes drugu uzmi karb.

--- Kraj citata ---
Na karb ne prelazim sigurno, pogotovo sad s ovim cijenama goriva. Ako su ležajevi, zamjenit će se, ako je radilica opet stavim Malossi radilicu drugu i nove ležajeve nego karb. Ako mi skuter troši ko auto onda definitivno ne vidim njegovu prednost. Zamina me samo dal je to sigurno da ne rastvaram sve i ne radim bespotreban trošak vremena i novaca bezveze.

dario007:
Tesko je to napamet rec,ali ako osjetis neki otpor u mašini onda svakako nije dobro i trebalo bi raskopat dok se nesto ne saspe...

v3kac:

--- Citat: matija84m
[/quote ---
Veci problem je kaj ljudi sami idu serafit a neznaju osnovne stvari o tom agregatu. Onda naprave jos vece sranje i tada je kriv proizvođac :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Tak je i ja kad gledam recepte za kolace  i sline mi idu i odem u kuhinju da za 10 minuta napravim cokoladnu tortu od 50 snita jedino kaj mogu je doc srat na forum kak to bas nije to i kak mi nije uspjelo, ali jbga tak je u muskoj naravi ili ludoj glavi da smo svi automehanicar i mma borci i sprinteri ko usain jeb bolt. Ali naravno to nije istina.

Cuki_16:
Ja sam kupio gotov motor i prebacio na svoju šasiju jer je moj otišao. Ono što sam ispitivao sitnice sam gledao kako ga možda doraditi još da ide bolje ali na kraju nisam ništa dirao nego točio i vozio. Sad je problem i moram intervenirat pa mi je svaki savjer dobrodošao. Dok tako vrti zna javiti ECU02 grešku kao da nema struje al nebi radi toga slabo okretala mašina, znači da se nešto očito dogodilo unutra što pruža otpor.

Cuki_16:
Probao sam skinuti poklopac od strane magneta pa dok vrtim rukom mi se ne čini da motor pruža nekakav prevelik otpor koji anlaser nebi mogao savladati, a ono kao struganje je nestalo, okrece se normalno. Ne znam stvarno šta da radim dal da rasklapam sve po pola ili odakle da krenem?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju