Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
challenbeen:
--- Citat: Beverly200x - 04 Lipanj, 2022, 11:29:53 ---Pozz gdje si kupio amortizere i koliko koštaju ? Kakvi su bili stari da si kupio nove?
--- Kraj citata ---
Bili su toliko loši da bi u 2-je udarali gornjim dijelom plastike u gumu ... ili preko većih rupa bi udario i kad bi bio sam ... Smatrao sam da bi trebao uzeti nove. Originalni u Piaggio su 800 kuna komad dok je preko interneta OEM okk 90-100 eura, kako gdje kako preko koga...javio sam se pleši i on je imao OE ove RMS koji su 400 kn komad odnosno 840 kn sa poštarinom. Za sad sam jaaaako zadovoljan sa njima... (Nisam se vozio u 2 još) pri tome da imam širu i višlju gumu (150 napram 140) i ne udara ...
Intercars zadnji amortizeri: https://www.intercars.com/hr/eshop/rms-20-455-0652-rms-amortizer-straga-piaggio-vespa
Hvala Jog i Poggi, uzet ću onda sa novim diskovima i Sintered HH plocice pa kad je bal nek je maskembal :frajer:
challenbeen:
14 km uopće nisam skužio da je okrenuo 49.000 ... eto toliko mi je bilo lijepo se danas voziti... trenutno jako zadovoljan skuterom, ostalo je još prednje diskove riješiti i blatobran.
JogFromYamaha:
Nemoj uzimati sinter hh jer nisu bas najoptimalnije rjesenje zbog skripanja, uzmi od feroda semisintere ili ebc, brenta, braking itd. Solidne su plocice i ako se vozis cestovno nes jaceg ni netrebas. Btw trw iz intercarsa najdulje traju i ne skripe.
Sinter HH su daleko pretvrde za cestovni skuter i dobro jedu diak kaj je nepotrebno.
balki:
Samo full sinter. Bitno mi da i u dvoje kočim samo sa kažiprstima. Nikad zaškripili. Ako kupujes diskove provjeri cjenu valovitih (EBC) jer te ispadne mozda isto ko original.
JogFromYamaha:
balki a ko se to vozi u dvoje sa tobom ;D pa nisam iza ja pa da se moras brinuti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju