Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (16/44) > >>

challenbeen:
I tako, bilo je danas veeseeelo... skuter opet rastavljen, skinut prijenos dole, prekontroliran, skinuto kvačilo i rastavljene polutke, sve oprano, podmazano na novo sa grafitnom masti, složeno novo sa Malossi bijelim centralnim, promijenjeni i amortizeri koji su taman došli sa GLS-om kako sam slagao prijenos, tako da je sad sve novo i ugodno za vožnju. Osjeti se razlika velika u amortiziranju guzova  :icon_thumright: :icon_thumright:

Znači za sad tražim prednji blatobran koji mi je "hitan" jer su od 4 nosača, 2 slomljena i trebam komplet novi  :toothy3:

JogFromYamaha:
Sinter je polumetalizirane plocice.
Imas organic i sinter materjal koji su cestovno legalni od ceg sinter ima duzi zivot i temperaturnu stabilnost ali tu i tam cvile.

challenbeen:
Ahaa, to je ono oznaka HH jelda? To sam imao na V-Stromu  :headbang:

Poggiali:
HH je certifikat za plocice po kojem bi one trebale zadovoljavati propisane norme

organic, semi syntered i syntered je vrsta smjese od koje su radjene plocice. Organic su najmekse, traju najkrace, rijetko skripe, syntered su za trke, tvrdje su, jedu bolje diskove, vole skripat, cesto ne funkcioniraju najbolje dok se ne ugriju i najskuplje su..

Beverly200x:
Pozz gdje si kupio amortizere i koliko koštaju ?  Kakvi su bili stari da si kupio nove?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju