Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
JogFromYamaha:
sta si se zbediro, Pirelli gume su vec od 2013te u vlasnistvu kineza ChemChina
btw daj odma naruci set prednjih i zadnjih plocica jer na x9ki 500ki jako voli zadnje plocice papati jer su puno premale za tako tezak skuter
challenbeen:
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Lipanj, 2022, 11:29:01 ---sta si se zbediro, Pirelli gume su vec od 2013te u vlasnistvu kineza ChemChina
btw daj odma naruci set prednjih i zadnjih plocica jer na x9ki 500ki jako voli zadnje plocice papati jer su puno premale za tako tezak skuter
--- Kraj citata ---
primjetio sam tu činjenicu... mislio sam uzeti oba dva diska, set novih šarafa za diskove i pločice... samo moram lagano.. danas sam baš u poslu sa njime i ulaganjem pa moram lagano...
ivano_007:
Pa jel ga sređuješ za sebe ili za prodaju? Vidim da je i na njuškalu, ako je to taj :icon_scratch:
JogFromYamaha:
uzmi kvalitetne plocice sinter baze i trajat ce ti ravno 20000km kak i gume
challenbeen:
--- Citat: ivano_007 - 03 Lipanj, 2022, 13:44:25 ---Pa jel ga sređuješ za sebe ili za prodaju? Vidim da je i na njuškalu, ako je to taj :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
je, to je taj X9 :D i sebe i prodaju, ako tko naleti sa pravim kešom, ako ne, GUŠTANJE...
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Lipanj, 2022, 15:46:04 ---uzmi kvalitetne plocice sinter baze i trajat ce ti ravno 20000km kak i gume
--- Kraj citata ---
jel "sinter baze" firma ili model nekih pločica? di to ima za uzeti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju