Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (14/44) > >>

Poggiali:
ja sam na bev 400 stavio samo straga taj pirelli jer nemam za prednju dimenziju, ali nakon dunlopa je bio preporod, jedino sta nisam nabio kilometre, guma jos ima dlacice...

challenbeen:
Mogao bi onda biti Diablo Rosso ovaj puta

challenbeen:
Valjda sam takve sreće da 10+ dana nemam skuter za voziti se. Već sam debelo nervozan, ali nedam se. Diablo Rosso nikako da stigne (valjda su naručene direkt iz tvornice).
Po fotkama se vidi kako skuter skuplja prašinu. Parkiran je tako da mu ne mogu pristupiti deklu da skinem polutke/kvačilo da zamjenim centralnu oprugu koja čami čekajući da je se servisira, podmaže i zamjeni sve kako spada...

Od daljnjeg ulaganja, treba: zamijeniti zadnja dva amoritizera (800 kn oba, zamjenska), prednji lijevi disk (350 kn OEM), prednji blatobran + farbanje, te zadnju lijevu plastiku (gdje je štop svijetlo) bi trebalo pokitati i pofarbati kao i kufer pofarbati ... naravno da ne stižem ovih dana nikako to obaviti jer je sve nezgodno sa vremenom i samom lokacijom skutera. Nadam se da ću stići sve to kupiti i montirati... onda bi skuter bio pravo vrhunsko stanje...

Naravno, još uz sve to preostaje i auspuh da se zamjeni, jer je ovaj defektan.
Nikako ne mogu iskopati da li može ići Spuh sa novijeg Mastera 500 (poslije 2003g)

challenbeen:
Konačno ... opet na kolima... kako je 10-ak dana stajao, tako je trebao verglati nekih 8-9 sekundi da upali bez gasa... stvarno čudno haha inače vidim da je to apsolutno normalna stvar. Bio sam samo 5 kilometara na ovim gumama i moram reći da sam zadovoljan sa njima (za sad) ... u zavoju na 120 km/h se više ništa ne trese i to je ono što sam želio... skuter koči u mjestu (ne proklizuju gume)

challenbeen:
Na ovo "made in china" sam se malo zbedirao ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju