Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (13/44) > >>

challenbeen:
Kako mi je trenutno X9 jedino prijevozno sredstvo (Vitara prodana, Passat ostao u obitelji) ne čujem pozive u đepu, tako da sam složio nosač navigacije na brzinu da mi stoji mobitel. Pozicija gdje stoji mobitel je feeenomenalna i oduševljen sam. Morao bih samo posložiti da nosač čvršće drži samu navigaciju.

Guma je skoro riješena... a jaaako daleko je vulkanizer (tek srijeda) hahahaha  :headbang:

Poggiali:
tebi treba ona power pure, ta je tvrdja guma po sredini  :toothy11:

challenbeen:
Skuter već lagano ide po boku svaki zavoj i stao se voziti ovih par dana... Naime, dok ne promijenim gume nema vožnje dalje. Za sad mi je upitno koje gume da stavim...  Za sad sam jedine pronašao da valja - Bridgestone Hoop B2 Pro/B3 te Pirelli Diablo Rosso (180 km/h brzina). Hoop sam već imao na Xmaxu i uzeo bi ih da se nisu potrošile na 5.500 km a to je bilo na 300cc i 28 ks... ovaj skuter je 500cc i 39 ks, i strah me da je ne saterem u 3500 km i onda opet moram dalje ulagat... volio bih da barem 5.000-6.000 km potraje zadnja guma, zato i gledam sad Pirelli... Ima tko kakvog iskustva ili savjeta?

ljubo46:
Ja bi uzeo pirelli

balki:
Meni Diablo izdržao 5g i 10k km na 33ks i dobro su služile. Zadnju godinu su postale čudljive al to je već bilo debelo za zamjenu. Moja preporuka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju