Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (12/44) > >>

Poggiali:
Ste prali klapne gasa? Mozete probat onaj liqui moly za cistit injektor ak ima dosta km...

Skoda, svaki sportskivario dize potrosnju, naravno kad se sad stalno vrti i zivcaniji je... zato sam ja iso na dr pulley, sa njima je zivlji u startu, a kasnije u kruzanju je isto ko stock...

ivano_007:

--- Citat: challenbeen - 18 Svibanj, 2022, 12:08:38 ---apsolutno ista stvar... ili moram dat malo gasa da "prije" upali... na vrucem upali isto na zub... možda nam je čok u banani hahaha  :headbang:

--- Kraj citata ---

Kad je hladan, pali ko mina, ali uz malo dodavanja gasa :icon_biggrin:

Kad je topal, pali bez gasa, na pola tipke.

Ne znam uopće kako je "čok" kod injekšna izveden, nit di je lociran? Sigurno ispod sica, a nekidan sam gledao i nije mi jasno kako izvadit kadu sica... izgleda nemoguće. To mi i je najveća mana ovog skutera, šta god radia, makar i najbanalniju stvar, potrebno je rastavit pola skutera.

Poggiali:
IE nema cok xD Kompjuter sve radi, imas bypass rupu na usisnom tjelu kad je leptir gasa zatvoren, to treba bit cisto ako pravi probleme ler...

Kod mene i Master 400 i Quasar 250 pale na tipku bez dodavanja gasa, bilo hladni bilo vruci...

balki:
Tako je. Provjerite prije ciscenja da vam gas sajla nije pre napeta pa ne vraća leptir do kraja. Naime ie je u ler rezimu kad je gas skroz otpusten. Ako je dato i mrvicu gasa onda nece imat ler rezim nego ce bit na malom gasu sto nije isto i ne ponasa se isto ni kod paljenja ni sto se tice broja okretaja na leru.

challenbeen:
naravno da nema čok, pokušavam se zaje*avat na svoj način, ali me previše ozbiljno shvatite haahh

--- Citat: balki - 18 Svibanj, 2022, 22:36:54 ---Provjerite prije ciscenja da vam gas sajla nije pre napeta pa ne vraća leptir do kraja. Naime ie je u ler rezimu kad je gas skroz otpusten. Ako je dato i mrvicu gasa onda nece imat ler rezim nego ce bit na malom gasu sto nije isto i ne ponasa se isto ni kod paljenja ni sto se tice broja okretaja na leru.

--- Kraj citata ---

a zašto onda čim dam gas se upali? znači prvo provjeriti sajlu i onda čistiti klapnu gasa  :icon_scratch: :icon_thumright: značiii još jednom rastaviti full skuter ooo daaaa jer je 3 puta bilo premalo da se to napravi ahahaha

--- Citat: ivano_007 - 18 Svibanj, 2022, 17:19:01 --- nije mi jasno kako izvadit kadu sica... izgleda nemoguće. To mi i je najveća mana ovog skutera, šta god radia, makar i najbanalniju stvar, potrebno je rastavit pola skutera.

--- Kraj citata ---

i mene je to zaje*avalo dok nisam otkrio kako se skida i vadi... prvi dan sam izgubio 5 sati na tome... zapravo je jako jako jednostavno skinuti kadu sjedala... sad mi treba nekih 15 minuta da sve rastavim i 20 da sve vratim nazad... doslovno se mora rastaviti šasija hahah u 4 šarafa su spojeni jer idu kroz sjedalo (baci pogled na fotke u temi)... znači mora se i aku izvaditi i pomjeriti struja iz repa i povaditi pola prekidača da se to napravi kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju