Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (11/44) > >>

ivano_007:
Ne znam jel paše s Evolutiona, to bi steeef zna u pol noći da ga probudiš :icon_biggrin: a stavi serijski, kakav je i bia, bar bi ja naša polovni serijski... ne pale me ovi aftermarket nimalo. Zvuk mi je sporedna stvar na skuteru.

Pa stavit ću nekih ~12t jer ga dobro održajem i jer mi ga nije hitno prodat (novi aku, gume, prijenos, 0km). Ako se proda, proda, ako ne, ić će jeftinije sljedeću zimu. Skuter je odličan, al sam se zasitia, već je 10 godina u mene.

challenbeen:

--- Citat: ivano_007 - 10 Svibanj, 2022, 22:38:43 ---Ne znam jel paše s Evolutiona, to bi steeef zna u pol noći da ga probudiš

--- Kraj citata ---

pa to baš i mene zanima jer ima jedan lik sa fejsa što ima ORG prerađen kod kucelja prodaje za 500 kn pa me baš zanima jel paše... a ja se ne zelim zalitati

challenbeen:

1.500 km od kupnje
Za sad nikakvih problema, sve kao i prvog dana samo što troši oko 5,5 do 6,5 litara od kad je multivar stavljen... Vrti se do 7.500 okretaja a ideeeeeee ko blesaaavooo... Čak razmisljam da stavim teže rolice za 2-3 grama.
Gume su za mjenjanje, zna mi i prva proklizati pri kočenju...
Trenutno mi je jedino prijevozno sredstvo tako da ga lakše vozim radi zadnje gume, dok ne nađem auto gdje onda mogu skinuti felge i odniti ugraditi nove gume  :happy3:

ivano_007:
Kako ti se ponaša skuter na paljenju kad je hladan? Koliko mu je potrebno verglanja da upali? Meni tek na 3. il 4. stisak tipke pali, sumnjivo mi je nešto. Kad se ugrije, pali na zub :dontknow:

challenbeen:

--- Citat: ivano_007 - 17 Svibanj, 2022, 07:51:19 ---Kako ti se ponaša skuter na paljenju kad je hladan? Koliko mu je potrebno verglanja da upali? Meni tek na 3. il 4. stisak tipke pali, sumnjivo mi je nešto. Kad se ugrije, pali na zub :dontknow:

--- Kraj citata ---

apsolutno ista stvar... ili moram dat malo gasa da "prije" upali... na vrucem upali isto na zub... možda nam je čok u banani hahaha  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju