Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
Poggiali:
a jbt, te autoskole nikakav posao ne rade :S
aj sad ce bar bolji auspuh doc, bitno da tebi nije nista :headbang:
challenbeen:
- plavo sam ja, crveno je on. Seat stariji crvene boje.
- nisam krenuo za njime jer je moja traka otvorila i 20 auta u 2 trake su krenule. nisam se imao di okrenuti, a kad sam stao uz rub, vidio sam ga kao da se vrtio neki crveni auto pa sam ga išao pričekati. u 15 minuta se nitko nije pojavio, a ja nisam imao dokumente (ni prometnu ni vozačku u sebe) tako da sam se samo pokupio doma. Vidio sam da je ispravan skuter i jbg
ivano_007:
Prije 10ak godina je na forumu bia kolega Kjaj mislim, isto je nabavio x9 500 SL i u roku mjesec dana kako ga je sredio, riješio prijenos i neke sitnice, imao je saobraćajnu, totalka. Ti si ga isto nabavio, malo sredio i odmah sudar :confused5: ima nešto u ovom modelu...
By the way, sad za vikend ja isto otvaram prijenos na skutu, sutra naručujem Conti Twist gume, 850kn par, kupujem aku Yuasu. Registracija sljedeći tjedan i ide na njuškalo.
challenbeen:
Pročitao sam njegove teme.. hehe... a dobro, mene je samo okrznio, i ostalo mu je pola branika u auspuhu... ahahah sad ne znam što ću sa spuhom jer ne znam koji da tražim jer ne znam ni što sve paše ni sa kojeg modela... :icon_scratch:
Koliko ćeš tražiti za skuter?
Poggiali:
https://www.scooter-attack.com/en/product/exhaust-turbo-kit-gmax-4-stroke-piaggio-mp3-400-500cc-172349?vctype_id=14
:toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju