Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
challenbeen:
evo jedan kratki up to date što sam sve odradio do danas.
Pobrusio sam plastike sa 150 na brusilicu, pokitao sam sa kitom za plastike oštećenja koja su zahtijevala taj postupak, zatim sam na brusilicu brusio sa 350 papirom. Poslije toga, brusio sam ručno. Bumper plastike sam opjeskario zatim sam ih pošpricao sa plastik prajmerom, zatim crnim špric kitom i lagano sam ih pobrusio sa 350 na ruku. Čekaju bumper paint 1k.
Zbog drugih obaveza plastike ostaju u hibernaciji i nadam se da ću uskoro opet naći vremena za njih. Našao sam potencijalnoga kupca za X9 i želim da ako kupi skuter da bude sve savršeno koliko mogu izvesti.
mic:
Svaka čast Markane, vjerujem da se i ostali raduju slikama gotovih plastika jednako kao i ja
Ako gdje zapne znaš koga možeš uvijek pitati :icon_thumright:
dario007:
Najs,samo jako :headbang:
challenbeen:
Hvala ekipa na podršci.
Evo dok se špric kit suši, odlučio sam se baciti na zamjenu prestalog zadnjeg ležaja koji je ostao nepromjenjen i to na arm supportu. Naravno, ugrađen je Koyo Japan ležaj, a odmah sam usput ugradio helicoil na M6 šarafima koji držu auspuh, da se bude 100% sigurno da je sve okej. Provjerio sam i ostale sitnice i šarafe, čini mi se sve okej.
challenbeen:
bumper plastike ofarbane, čekaju spremno!
ostale plastike su špricane u 3 ruke špric kita i brušene su dok sve nisam izravna koliko sam stigao. Sad su 3 dana na sušenju. Nadam se da ću ovih dana stići pofarbati tako da konačno završim sa plastikama pa da se i napravi koji kilometar u novom sjaju :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju