Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (42/44) > >>

challenbeen:
Mali up to date na piturivanje....

challenbeen:
Evo ga, u ovom stanju je sad X9, sa bojanjem sam prezadovoljan pogotovo kad se sjetim u kojim uvjetima sam špricao metalic i lak. Akumulator koji je bio u X9 je odradio svoje i došlo je vrijeme za zamjenu, po meni jako pouzdan CIAK baterija za koju mi i nije žao ako brzo vrisne.

Sljedeći kupac koji uzme X9, ostaje mu od ulaganja sajla dizanja sjedala - ja je ne mogu spasiti - podmazivao sam sa svime što sam našao i jednostavno ne ide. Uz sajlu, sva ostala ulaganja su samo ona što spada u redovni servis, tako da po meni skuter je trenutno tip top stanje - ako išta, barem mehanički. Plastike imaju svojih nedostataka pri tome da je ušao evo u 22 godinu. Kako je skinut vizir radi lakšeg transporta Caddy-om, X9 je dobio T-max mod koji ga čini daleko agresivnijim svojim izgledom. Htio sam metnuti retrovizore za probu ali nije mi se dalo zezat više jer nisam ovih dana dobar sa vremenom.

challenbeen:
Bilo kuda, sa X9 500 svuda... i tako je završio u Puli... kod novopečenog forumskim članom, kojem želim svu sriću svita sa X9 i puno sretnih kilometara!!

du_vlaho:
Ode X9... što ide u garažu? Našao si nekog Skippera, priznaj? :toothy10:

EDIT : tek sad vidim, pala SR-ka  :icon_biggrin:

Kalmy:
Hvala Marku na odličnom skuteru, uživam u ovih par dana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju