Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 30 Travanj, 2022, 21:40:11 --- skini ga , okreni naopako i gledaj mikro pukotine ako postoje...
Uzmi dr pulley, mrvu lakse od original, bit ce puno zivlji u startu, a nebude prevrtavao kasnije ...
--- Kraj citata ---
- čim bude skuter rastavljen radi termostata, ide i deklo komplet dole i pregled.
- ne bih trošio novce na to, radije bi uzeo sporcki variomat
--- Citat: ivano_007 - 01 Svibanj, 2022, 00:41:23 ---I ja sam svojevremeno tražia bravicu kofera i isto sam ima problem s njenim pronalaskom :icon_biggrin: imaš jednog momka iz Sućurca na njuškalu šta prodaje sve dijelove za x9 500, imaš moju preporuku da uzimaš od njega :icon_thumright:
Jednu stvar ne razumim, druga me zanima. Šta si stavlja ovu aluminijsku foliju na auspuh i kako si tu uštedia 500kn, ako nova brtva dođe 80ak kn? Pošto su gume u xmax dimenzijama? Najjeftinije u njegovim originalnim dimenzijama, par ~1000kn u Motoboxa.
--- Kraj citata ---
- što se tiče bravice, ajde pokušat ću ga pronaći
- brtvu kad sam bio pitao u ovlaštenom, mislim ako dobro pamtin da je bila neka paprena cifra 490 kn... tako da dalje uopće nisam ni htio istraživati i jednostavno sam omota alu foliju.
ivano_007:
Javi kad staviš gume jel sve okej, jel di zapinje i tako to.
https://mstrgovina.hr/hr/Grafitna-brtva-auspuha-38x44x28mm-za-Aprilia-Gilera-Honda-Piaggio-Yamaha-Maxi
challenbeen:
--- Citat: ivano_007 - 02 Svibanj, 2022, 11:01:05 ---Javi kad staviš gume jel sve okej, jel di zapinje i tako to.
https://mstrgovina.hr/hr/Grafitna-brtva-auspuha-38x44x28mm-za-Aprilia-Gilera-Honda-Piaggio-Yamaha-Maxi
--- Kraj citata ---
zašto bi zapinjala kad noviji model ima u originalu 150 zadnju gumu? :icon_biggrin: :icon_biggrin:
daj me nemoj za brtvu.. hah... strašno
ljubo46:
Te gume su zlo
Pazi ih se
Variomat malossi ili polini i bude to drugi skuter.
Kad sam davno prije na svog nexusa 500 stavio novi polini varilmat nisam vjerovao da skuter tako moze ic i da je razlika tako drastična...nenormalno.
Uglavnom ubodi vario uz put novi klizaci, centralni feder obavezno i bude klao skuter
challenbeen:
--- Citat: ljubo46 - 02 Svibanj, 2022, 15:16:12 ---Te gume su zlo
Pazi ih se
Variomat malossi ili polini i bude to drugi skuter.
Kad sam davno prije na svog nexusa 500 stavio novi polini varilmat nisam vjerovao da skuter tako moze ic i da je razlika tako drastična...nenormalno.
Uglavnom ubodi vario uz put novi klizaci, centralni feder obavezno i bude klao skuter
--- Kraj citata ---
Znam da je mišelin bljak, ali samo da mi sjedne plaća pa bi ih mogao promjenit. Mogao bi dacevusa poslušat i uzet Dunlopke. Ali srce vuče na Diablo Rosso...
kako misliš ubodi vario i odmah novi klizači? zar sa polini/malossi variomatom ne dođu klizači? ovo za centralni feder bi moglo bit isto dobra odluka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju