Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (39/44) > >>

challenbeen:
Za sad sve okej. Skinuo sam centralnu nogaru jer se raspala guma i na ovoj koja služi za distancer i ublaživač udaraca... ne znam kako ću to iskemijati, samo sam skužio da je filter ulja opet dobio hahah ... Jedini plan ostaje sad na promjeni prednjih diskova, zamjeni čeljusti (još ću razmislit o ovome) i reparacija vilica... Ostalo je još sa supporta za vilice i auspuh promjeniti ležaj.. to bi mogao ovih dana... posli toga onda ostaje pjeskarenje strukturnih plastika i farbanje i krpanje plastika koji su napukli. Jučer baš stigao pištolj za varenje plastike pa ćemo da ga probamo konačno!

Sa X9 već idem par ovih dana na posao jako se elegatno vozi i ubrzava do 189 po analognom satu dok je na digitalnom 175 km/h (sa kuferom!!!) (8kom x 18,5 gr rolice)
Sve me pali da umjesto ovog kufera ubacim neki aluminijski kufer ili plastični kockasti sa imitacijom alu kufera... ne znam zašto ali to mi je jednostavno prelipo za vidit!

challenbeen:
Napravio 54.000 po satu, a daljnja fotka je kad Challenbeen pretegne časiću karba previše (čitat će te uskoro u staroj temi) pa Mic, Budy i dadoMHR popravljaju sa žvakom. Napravili konačno MiniMeet u Zadru, tako da smo svi sritni i zadovoljni. Ovo je zapravo jedina fotka tog meeta, ne znam kako skutere nisam fotkao, ali eto, možda ekipa ima koju pa će objaviti negdje...

X9 se vozi ko urica...

balki:
Već si i prije neke navoje obatalio. Imaš snagu za bagere popravljati pa po skuterima steži zeru slabie :headbang:

Poggiali:
Cale, set moment kljuceva nabavi  :toothy12:

challenbeen:
Hahaha dečaci, lako se vama sprdati  :icon_biggrin:
Navoji su stari, češto su šarafi svi ti skidani, izmoren aluminij i eto, dođe udarna bušilica i napravi problem... samo mi je žao što odmah nisam imao helicoil, problema gotovo i nebi imao. Ali dobro, učimo se, idemo dalje!

Što se tiče skutera, 18,5 gr rolice su malo teške, tako da mislim da bi trebao neke nabaviti oko 17 gr. ubrzanje je postalo tromo, ima top speed, ali se i povećala potrošnja. sad ne znam jesam li blesav, ali stvarno sad jedva dođem do 190 km po rezervoaru do rezerve, a prije je bilo 220-230 km po rezervoaru. kako sam spario 15 gr i 22,5 gr rolice, 4+4, ove preostale 22,5 gr rolice ću probušiti na 19 gr tako da u kombinaciji sa 15 gr dobijem 17 gr rolice  :laughing1: to bi moga napraviti ovih dana, ali kako je magla jutrima, prioritet će biti uštelati MHR Replicu da se riješim KMeta sa dnevnog reda pa ćemo onda nastaviti sa štelanjem X9 onako kako i zaslužuje... mislim, problem kod X9 je taj što treba skidati sve žive plastike da bi skinuo deklo, tako da se nekada zna ubiti volja za time, tako da ono.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju