Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
challenbeen:
Stiglo ulje... Štek napunjen za minimalno 2 izmjene tako da bi trebalo izdržati do 60.000 km bez ikakvog problema...
challenbeen:
Provozao skuter do bezinske, dobro se i vozi, zadovoljan sam. usput sam ofarbao nosač te sam ga montirao, ispalo je jako dobro, špric kit nisam brusio na njemu jer ama mi se nije dalo ama je uvik kufer preko njega, a i bilo mi je bitno opjeskariti i ofarbati da se zaštiti metal od korozije. sad idu na red bisage i nadam se da ću uspiti to riješiti danas/sutra.
challenbeen:
Jučer navečer otišao u Pevex po materijal, i zamislio dizajn, danas rezao, vario, brusio i farbao. Složio sam nosač za mobitel, koji mi je već jako duga želja za složit, ali želja ga je bila složiti da vizir može i dalje normalno funkcionirati i da se može namještati po 3 visine koje tvornički ima. Zatim sam dizajnirao i složio nosače za bisage. Spajaju se na 4 šarafa, i vrlo lako se demontiraju kako i montiraju... Bisage su baždirane na 3 kg nosivosti, ja sam ih probao sa 5 litara ulja u svakim bisagama. Ima dole i video na Youtube pa bacite oko...
https://youtube.com/shorts/KBdVnOL3b90
Vragolasti Denis:
Ove zadnje 2 slike su kod one klupice skroz do mora? Taman ju kofer zaklanja. Bio sam neki dan tamo chilao.
challenbeen:
Up to date:
Ostaje mi još feder nategnuti ali jednostavno nemam snage to odraditi hahah ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju