Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
ivano_007:
Koja je razlika između auto i moto ulja?
Deki.:
Moto ulja imaju aditive za mjenjač
challenbeen:
je, al ovo je skuter, nema mjenjača niti mokrog kvačila, samo mašina, tako da bi trebalo sve biti dobro... Svejedno sam naručio 5 boca Repsola za 340 kuna, svejedno je dobra cijena i ponuda pogotovo za iznad 300 kn free poštarina...
Deki.:
Kolko često mjenjaš možeš slobodno naribat REPu i SOL
challenbeen:
--- Citat: Deki. - 24 Rujan, 2022, 20:03:32 ---Kolko često mjenjaš možeš slobodno naribat REPu i SOL
--- Kraj citata ---
gle, meni skuter nije stvar koju sam kupio da obnovim, izdrkam po selu, i prodam dalje. ja sa njime putujem i planiram putovati dalje kvarta, jel ... ne mogu si dopustiti da negdje 200-300 km dalje kuće da mi stane radi gluposti ili neke preventivne stvari koje sam mogao odraditi, a nisam ... meni je ulje potrošni materijal i što ću više sa njime? još skuter i volim stisnuti pa je i red da se promjeni na vrijeme.
Sad kako opet pišem odgovor, možda da napišem da sad krećem kemijati kako da najbolje i najjednostavnije riješim bisage na skuteru. moram improvizirati i napraviti neke bočne nosače za koje mogu instalirati bisage. ima li netko kakvu ideju ili nešto, da mi pomogne kako da to najjednostavnije i najbrže riješim?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju