Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
Corector:
Sad je trebala biti prilika za vikend da se okupe 3 skutera i 1500ccm ukupno, ali meni je neocekivana kajla uletila.
challenbeen:
Pa dođi u petak (sutra), tad sam slobodan cijeli dan :icon_thumright: hahahaha
stipe:
koja ti je sad potrosnja?
i kakva je razlika u voznji naprema xmaxu? ubrzanje, kocnice, udobnost?
challenbeen:
--- Citat: stipe - 28 Srpanj, 2022, 13:35:41 ---koja ti je sad potrosnja?
i kakva je razlika u voznji naprema xmaxu? ubrzanje, kocnice, udobnost?
--- Kraj citata ---
5-5,5 litara al nikad nisam na laganom gasu...
Razkika u vožnji je drasticna. Xmax je cca 40% slabiji u ubrzanju. Imam osjecaj da je bolje kočio u mrtvo. Udobnost na X9 je nevjerovatna kao i upravljivost al treba malo steci iskustva. Dost je težak tako da treba paziti gdje se spušta noga za oslonac.
Sa xmaxom se lakše probija kroz semafor dok x9 je u svim aspektima bolji na otvorenoj cesti.
Corector:
Novi Xmax je preisfuran, i to ti voze prvenstveno ljudi koji imaju para. Buraz mi ga ima i dobar je to skuter, fino poteze i jako malo trosi, nije sinonim za pravu fotelju jer je kao sportski nastrojen, ali tu me je razocarao jer je trom za neke mamevarske akcije. Recimo, Nmax se upravlja puno puno lakse i tu se svi slazemo koji smo probali oba.
Prodaje ga onaj izgled. Nevjerojatno mi je da taj skuter ima preslabe kocnice u originalu, sto amateri s lovom nece ni skuzit, ali mora to puno jace kocit jer je za mene to tehnicki neispravno vozilo.
Testirao sam ga u dvoje i fino to ide.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju