Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (27/44) > >>

Poggiali:
jesi probao ono da zacepis auspuh? jel odma crkne?

Corector:
Valjda cemo stic odradit neki meet. Sto ne uzmes Tmaxa i rijesis si sve probleme? Ja ga pikiram, al nekako sam se navikao na Silvera i imam dosta zajebane prosjeke na otvorenoj cesti tako da su pomaci sad vec minimalni. Jedino pate spori zavoji, ali znam si konfigurirati rutu napamet pa opet izdominiram.
Odlucio sam da mi treba nesto za sport touring, a za grad je purejet majka, pogotovo kad je visok pa bez problema mogu naskocit na rizol i drzat tempo, i sletit na njivu takodjer odrzavajuci tempo dok naletis u ovo

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 26 Srpanj, 2022, 19:38:33 ---jesi probao ono da zacepis auspuh? jel odma crkne?

--- Kraj citata ---

ne, tamo gdje je varen spuh na spoju, tu pušta, a i vidi se da su sad varovi krenuli pucati. Jednostavno bi trebalo složiti spuh da nije fiksiran nego da je na selene i da je nataknut na grani a ne da je fiskiran... zaj#bo me vulkanizer, što se može... vjerovatno je i to razlog zašto detonira.

--- Citat: Corector - 26 Srpanj, 2022, 20:30:12 ---Valjda cemo stic odradit neki meet. Sto ne uzmes Tmaxa i rijesis si sve probleme? Ja ga pikiram, al nekako sam se navikao na Silvera i imam dosta zajebane prosjeke na otvorenoj cesti tako da su pomaci sad vec minimalni. Jedino pate spori zavoji, ali znam si konfigurirati rutu napamet pa opet izdominiram.
Odlucio sam da mi treba nesto za sport touring, a za grad je purejet majka, pogotovo kad je visok pa bez problema mogu naskocit na rizol i drzat tempo, i sletit na njivu takodjer odrzavajuci tempo dok naletis u ovo

--- Kraj citata ---

hehee.. najlakše je kupit T-maxa i biti đekina. ali to se meni ne sviđa. uzbuđuje me činjenica da se vozim na 21 godinu starom skuteru hahah .. valjda je to postao sad neki fetiš. he he.

Razumijem ja tebe, i volio bi i ja odraditi neki meet sa vama, a i volio bi probati silverwinga i burgiju  :dontknow:
Imam 2 kupca koji mi nude 15.000 kn, ali pokušavam ih odgoditi što duže mogu, jednostavno koliko bi promjenu toliko mi X9 i odgovara jer znam da sam na njemu sve živo promijenio i šteta mi je uvik novo i ne potrošeno dat dalje za okej pare  :confused5: a da ne kažem da skuteeer ideeeeeeeeeee i čupa i vuče  :frajer:

Poggiali:
dokle god ti pusta auspuh pucat ce... to rijesi nekako... moze uticati i na potrosnju jer lambda ocitava vise zraka koji kompenzira viskom benzina...

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 27 Srpanj, 2022, 21:54:45 ---dokle god ti pusta auspuh pucat ce... to rijesi nekako... moze uticati i na potrosnju jer lambda ocitava vise zraka koji kompenzira viskom benzina...

--- Kraj citata ---

ovaj 460cc gen1 nema lambdu sondu. počelo je pucati odmah nakon ugradnje a bome i nego što je krenulo "propuštati" zrak na spoju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju