Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
Bullitt:
--- Citat: Corector - 28 Srpanj, 2022, 16:57:24 ---Novi Xmax je preisfuran, i to ti voze prvenstveno ljudi koji imaju para. Buraz mi ga ima i dobar je to skuter, fino poteze i jako malo trosi, nije sinonim za pravu fotelju jer je kao sportski nastrojen, ali tu me je razocarao jer je trom za neke mamevarske akcije. Recimo, Nmax se upravlja puno puno lakse i tu se svi slazemo koji smo probali oba.
Prodaje ga onaj izgled. Nevjerojatno mi je da taj skuter ima preslabe kocnice u originalu, sto amateri s lovom nece ni skuzit, ali mora to puno jace kocit jer je za mene to tehnicki neispravno vozilo.
Testirao sam ga u dvoje i fino to ide.
--- Kraj citata ---
Osobno mi je X-Max najveće razočarenje u svijetu skutera.
Preskup, jeftine plastike, kočnice kriminalne, kad se krene ozbiljnije voziti ovjes pliva na sve strane. Beverly 350 mi je bio puno bolji u vožnji, naravno tko ne pati od fotelja.
Nisam probao novog Beva 300/400 ali mislim da bi trebao biti bolji izbor od X-Maxa.
T-Max je druga pjesma, kočnice odlične, vozi se kao da je duplo lakši od T-Maxa, ležanjem posrami dosta motora, samo što je preskup. Čak mi je bolji od BMWa C600-650, puno je ugodniji za vožnju, lakše se obara u krivinu, stabilniji djeluje u nagibu, nakon 10 km na njemu imaš osjećaj kao da ga cijeli život voziš, po gradu manje grije, jedino mu ne bi škodilo još snage, ali meni je najbolji kompromis u svijetu skutera.
Corector:
--- Citat: Bullitt - 28 Srpanj, 2022, 21:31:25 ---
--- Citat: Corector - 28 Srpanj, 2022, 16:57:24 ---Novi Xmax je preisfuran, i to ti voze prvenstveno ljudi koji imaju para. Buraz mi ga ima i dobar je to skuter, fino poteze i jako malo trosi, nije sinonim za pravu fotelju jer je kao sportski nastrojen, ali tu me je razocarao jer je trom za neke mamevarske akcije. Recimo, Nmax se upravlja puno puno lakse i tu se svi slazemo koji smo probali oba.
Prodaje ga onaj izgled. Nevjerojatno mi je da taj skuter ima preslabe kocnice u originalu, sto amateri s lovom nece ni skuzit, ali mora to puno jace kocit jer je za mene to tehnicki neispravno vozilo.
Testirao sam ga u dvoje i fino to ide.
--- Kraj citata ---
Osobno mi je X-Max najveće razočarenje u svijetu skutera.
Preskup, jeftine plastike, kočnice kriminalne, kad se krene ozbiljnije voziti ovjes pliva na sve strane. Beverly 350 mi je bio puno bolji u vožnji, naravno tko ne pati od fotelja.
Nisam probao novog Beva 300/400 ali mislim da bi trebao biti bolji izbor od X-Maxa.
T-Max je druga pjesma, kočnice odlične, vozi se kao da je duplo lakši od T-Maxa, ležanjem posrami dosta motora, samo što je preskup. Čak mi je bolji od BMWa C600-650, puno je ugodniji za vožnju, lakše se obara u krivinu, stabilniji djeluje u nagibu, nakon 10 km na njemu imaš osjećaj kao da ga cijeli život voziš, po gradu manje grije, jedino mu ne bi škodilo još snage, ali meni je najbolji kompromis u svijetu skutera.
--- Kraj citata ---
Svaka cast, skuzio si ga. Meni je jos bilo cudno sto ga je Cale prodao, ali mi je sve bilo jasno nakon samo jedne voznje da to nije ono sto trazi jedan okorjeli skuteras, pogotovo da pada na sminku.
Za Bmw sam izvukao zanimljive argumente od njihovih vozaca, jos sam odbio test voznju jer je cesta u blizini bila prelosa kamo god krenuo.
Mene sad kopka da li bi prihvatio cisti sport setup skutera nakon Silvera, jer cim odvrtim preko 500km u danu, tu se vec traze touring znacajke. Probao sam i trpio na motoru, ali sam izasao prebijen od borbe s vjetrom, i enormnim kolicinama izlucenog znoja. Dok ovdje imam 7000km u 70 dana da nisam ni osjetio, a vozim se malo sporije, odnosno brze od 99% onoga na sto naletim.
Corector:
Cale vidim da si odlucio da ces kupiti Tmaxa 560, i to novog iz ducana?
Bome ja ne bih isao na tu kombinaciju, ma da je zlatom oblozen. Dobro razmisli u kojem spektru zelis i kako zelis voziti.
Poggiali:
a kakav je kymco ak550 i sym maxsym 500 u toj racunici ?
Corector:
Tko je spreman puno izgubiti, dobar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju