Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (3/44) > >>

challenbeen:
Hahahaha.. kako je krenulo, bit će složena jako skoro, samo se nadam da neće prevaliti vrijednost koju mogu dobiti za njega... Danas sam cijeeeeeli dan šarafao oko njega. Znači dok sam prokužio kako se kada vadi, izgubio sam 2 puna sata.

Odmah sam bacio oko na deklo... inače prvi put u životu vidim plastično deklo (dupla plastika). Po meni stanje prijenosa je adekvatan za cijenu koju je kupljen, remen je top.

challenbeen:
Cijeli skuter je raskopan samo da dođem do termostata, kojeg je već netko izvadio. hah. Za ovu mašinu izgleda da više nije dobavljiv termostat ali mislim da se da nešto izkemijati. Ako bude u redu, okačit ću ovdje naknadno. (budući čitači, samo čitajte). Stanje filtera za zrak je katastrofalno i znam zašto je tako... znači na tešku silu ide poklopac airboxa dole, a najbolje i najlakše ga je skinuti kad se cijela bočna strana skine onda se skine samo 3 šarafa i vani je.
Skinuo sam hidrauliku centralnih nogara i rastavio sam je. Popigana je cijev i vidiću da li se da išta izkemijati sa njome, da se reparira kako treba...

P.S. ne znam tko će složit hidrauliku nazad, hahahaha .... već sam sve zaboravio kako ide

SCANIA R500:
Mrale ti si extreman... rasturio si zamorče do ćika :laughing7:

zvonkec92:
Čale svaka čast na trudu i volji, oces li ti to znat sastavit na kraju, izgleda kompliciran

challenbeen:
Pa skuter je već složen i spreman za travel hahah ... jednu stvar sam zaboravio složit a to je spojiti instalaciju na prekidač za paljenje svjetla kad se digne sjedalo... čekam novi termostat pa ću to složiti kad stigne... Uživajte u fotkama hahaah...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju