Pozdrav
Imam gileru vx 125 2003 godiste karburator je walbro , na karburatoru mi ler gas skroz pojacan i motor sam krece prema naprjed i vozi bez dodavanja gasac a to me zivcira probao sam ler gas nastimati dok je motor bija ugrijan toje ona vida gore na vrhu sa federom okricat il ljevo il desnovl al mu nije otpada ler gas i ja sam proba rucno dodati gasa motir bi digao okretaje pustim gas okretaji ostaju i penju se ugasim motor upalin tako nekoliko puta i nije kasnije tija upalit pa nakraju skinia air box ocistija vratia ponovo upalia medutim ler gas i dalje visok sta bi to moglo biti i zasto mi nereagira ler gas ? a motor
ka prvo sta je denis reka pogledaj jel ti se vraca sajla gasa da ti zato nebizi u okretaje a onda imas saraf smjese na livoj strani karba uzmi ravnu kacavidu zavidaj skroz unutra pa odvidaj 2.5kruga lipo za pocetak i odvidaj skroz vidu za ler dok ti klackalicu nedira vise pa ga krug dva zavidaj i onda upali motor i slusaj kako se motor ponasa nakon 2-3min
ako ti ope bizi u okretaje skini karb propuvaj kompresoron sve di ga mos ispuvat da budes siguran
pogledaj membranu jel puknuta ili nije
ako ti i dalje bizi javi se negdi na fb ili nesto