Tehnički kutak > Styling skutera

Felge aprilie sr50 doboš na minarelli blok

<< < (2/8) > >>

Dasta je16:

--- Citat: igor.sb - 16 Travanj, 2022, 10:57:36 ---
--- Citat: challenbeen - 16 Travanj, 2022, 08:15:42 ---Mislim da bi trebao nać istu felgu sa bete

--- Kraj citata ---

mislim da je bolje nekad nista ne pisati  :icon_scratch:

2dasta

uzmi tu od srke i montiraj, i naravno ne daj vise od 100kn jer vise ni ne vrijedi

i koliko beta ima km, cudno da se dobos potrosi, prije se razjebu federi, nego sto se pakna potrosi, a di je tek felga
jesi gledao kako se pakna otvara bez felge?

--- Kraj citata ---

Beta je presla oko 44 000 km, pakna se otvara normalno skroz. Kada skidam felgu i okrecem je i vucem prema sebi tocno se vidi da pakna uhvati na onome mjestu gdje nikad nije bila u kontaktu sa felgom. I bas se vidi prstom razlika potrosnje u dobošu.

Dasta je16:
Cisto da se javim, ne paše felga zbog pre plitkog doboša, moja greska jer sam krivo izmjerio. Ako nekome trebaju za sr felge 100 kuna i neka nosi!  :toothy12:

zvonkec92:
Kak nepase a oba skutera imaju iste masine? Imas i prednju felgu od SRa minarelli ili samo zadnju

Dasta je16:

--- Citat: zvonkec92 - 27 Travanj, 2022, 21:04:29 ---Kak nepase a oba skutera imaju iste masine? Imas i prednju felgu od SRa minarelli ili samo zadnju

--- Kraj citata ---
A oćito nije isti blok bio jer felga za betu doboš je dublji i uža je rupa za osovinu. Imam i prednju i zadnju felgu.

zvonkec92:
hmm, ovo prvi put cujem, a da zamjenis samo osovinu kotaca? Stavis od roxa ili bilo kojeg drugog minarelija i pase ti felga... Po netu kaj gledam meni to sve izgleda isto

Ovo nema logike ili ja jos dovoljno neznam o minarelli masinama  :icon_scratch:

Ja sam davno prije kemijao SR felge na Apriliu Rally i zadnja je isla bez problema gore a sa prednjom je bilo jebade pa sam odustao od svega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju