Tehnički kutak > Styling skutera
Felge aprilie sr50 doboš na minarelli blok
Dasta je16:
--- Citat: zvonkec92 - 27 Travanj, 2022, 22:08:33 ---hmm, ovo prvi put cujem, a da zamjenis samo osovinu kotaca? Stavis od roxa ili bilo kojeg drugog minarelija i pase ti felga... Po netu kaj gledam meni to sve izgleda isto
Ovo nema logike ili ja jos dovoljno neznam o minarelli masinama :icon_scratch:
Ja sam davno prije kemijao SR felge na Apriliu Rally i zadnja je isla bez problema gore a sa prednjom je bilo jebade pa sam odustao od svega
--- Kraj citata ---
I meni je to sve na slici izgledalo isto ali eto bas je razlika sta se felge tice. A za tu osovinu nisam opet siguran oce li moc sjest felga.
Dragster 50:
Na Dragsteru paše samo njegova glavčina, felga, i kliješta, za ubit se kad nešto u tom dijelu rikne. Ako mijenjaš kliješta, moraš i felgu, a onda moraš i glavčinu, onda moraš maknuti zadnju vilicu jer druge felge nemaju takav prihvat, e onda i navariti nosač amortizera na ramu i onda više nema centralno amortizer, nego na blok kao i većina.
Ma predivno
zvonkec92:
Ak su getribe iste onda bi trebala pasati druga osovina i mora ic felga gore, a ak nepase samo dio gdje je dobos to mi isto nema logike jer ne postoje razliciti mina blokovi, ili je disk ili dobos nema dobos v2.0, one americke minarelije ne racunam tako da dobos je dobos, piaggio ima mali i veliki ali na za minu kolko znam nema vise vrsta dobosa? ili neznam za neku drugu verziju?
Dasta je16:
--- Citat: zvonkec92 - 27 Travanj, 2022, 22:57:39 ---Ak su getribe iste onda bi trebala pasati druga osovina i mora ic felga gore, a ak nepase samo dio gdje je dobos to mi isto nema logike jer ne postoje razliciti mina blokovi, ili je disk ili dobos nema dobos v2.0, one americke minarelije ne racunam tako da dobos je dobos, piaggio ima mali i veliki ali na za minu kolko znam nema vise vrsta dobosa? ili neznam za neku drugu verziju?
--- Kraj citata ---
Ja neznam, ali znaci da bi druga osovina npr. or aeroxa odnosno ta sa vise zubaca morala rijesiti stvar. Od sr felga ima 20 zubaca rupu a original od bete ima 16.
zvonkec92:
Tako je, od bilo kojeg drugog minarelija uzmes osovinu nemora bit striktno aerox
Edit: nemoj samo od bete a niti od dragstera jer kako kolega gore kaze i on je zajeban
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju