Tehnički kutak > Styling skutera

Felge aprilie sr50 doboš na minarelli blok

(1/8) > >>

Dasta je16:
Pozdrav, imam problem na Beti ark 50 iz 1997. God. Znaci skuter ima nove pakne zadnje kocnice ali koliko god se zategne nemoze kociti. Neki su mi rekli da mi se istrosila felga. Ja nisam znao da se to moze istrositi ali ipak felga je original na skuteru znaci preko 20 godina starosti. I nasao sam felge koje mi odgovaraju velicinom ali nisam siguran oce bit problema kod montiranja felge. Znaci zanima me ima  li razlike izmedu dobosa i felgi ili mogu uzeti felgu, nataknit je, zavidat i gas? Pokusavam proc tehnicki nakon 3 godine i bilo kakva pomoc je dobrodosla :toothy11:

robyakarider:
pa kako izgleda dobos iznutra?

challenbeen:

--- Citat: Dasta je16 - 16 Travanj, 2022, 08:05:21 ---nasao sam felge koje mi odgovaraju velicinom ali nisam siguran oce bit problema kod montiranja felge. Znaci zanima me ima  li razlike izmedu dobosa i felgi ili mogu uzeti felgu, nataknit je, zavidat i gas?

--- Kraj citata ---

ima različitih veličina doboši kao i same felge. Mislim da bi trebao nać istu felgu sa bete
Ovo za potrošenost felge, ljudi kad to kažu misle na dosjed felge gdje pakne stišću felgu da skuter može zakočiti.

Dasta je16:
Doboš izgleda potrošeno i nemam drugi odgovor jer stvarno ne može  zadnja kočnica niti malo kočiti. A ove felge što mislim uzet su od aprilie sr koja ima minarelli mašinu. Pogledao sam i po internetu mjere doboša i pakni 110x25 i kod aprilie i kod mog skutera.

igor.sb:

--- Citat: challenbeen - 16 Travanj, 2022, 08:15:42 ---Mislim da bi trebao nać istu felgu sa bete

--- Kraj citata ---

mislim da je bolje nekad nista ne pisati  :icon_scratch:

2dasta

uzmi tu od srke i montiraj, i naravno ne daj vise od 100kn jer vise ni ne vrijedi

i koliko beta ima km, cudno da se dobos potrosi, prije se razjebu federi, nego sto se pakna potrosi, a di je tek felga
jesi gledao kako se pakna otvara bez felge?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju