pozdrav,danas sam se malo zabavljao s skuterom pa bih molio mišljenje iskusnijih....
skuter inače po satu ide preko 90 s mojih 95 kg.Novi remen,serijala vario,serijala auspuh karb. dellorto 17.5 dizna 64,seriski filter,novi namotaji,novo kvačilo rms.bijela centralna,bijele opruge kvačila,rolice 4.3 gr.starta na 4500 okretaja a full gas na nekih 8000-8500 u zadnjih 2 mjeseca mi je crklo dvije svjećice jedna br9he i druga b9hs i to s novom bobinom,prije par dana sam stavio polovnu bobinu za svaki slučaj za probu...ono što me mući je da kad stavim Gianelli auspuh skuter loše starta(kao da nema snage) pa od jednom odčepi...dok sa serijskim auspuhom ide normalno,danas na serijski aupuh pokušao kombinirati teže rolice,kao npr 6.3 gr.ili kombinacija 6.3+5.3, ili 5,3+4,3 i što su rolice bile teže situacija je bila gora izgubi na krajnim okretajima sa 6,3 gr rolicama i serijskim auspuhom se počeo ponašati kao s gianelli auspuhom u startu kao da nema snage,pa sam na kraju vratio 4,3 gr.i sad ide normalno.što mislite što bih trebao napraviti da mogu staviti gianelli auspuh?Da probam s lakšim rolicama?Možda 3,8 gr.ili 4,0?Možda i žute oprugice?imam i novu žutu centralnu koju sam dobio kad sam kupio skuter ne znam koja je marka jer ne piše ništa na njoj.Malo me buni to što se najbollje ponaša s 4,3 gr.rolicama na serijala auspuhu doduše nisam probao lakše od 4,3 gr.jer ih trenutno nemam