Tehnički kutak > Injection

Malossi 70 Purejet

<< < (6/7) > >>

ive_91:
Kakav chek sa malossi ecu na ditek.?
Tri komada sam imao i not jedan nije imao chek upaljen osim ak je bila neka greška u igri i to masiv fail da bi palio chek.
Vozio sa polini casicom i sa malossi ecu na sportu i nikakav chek nije bio, na skuteru je bio veci tps i yasuni r uz malossi 70

Zigas:

--- Citat: ive_91 - 13 Travanj, 2022, 10:06:23 ---Kakav chek sa malossi ecu na ditek.?
Tri komada sam imao i not jedan nije imao chek upaljen osim ak je bila neka greška u igri i to masiv fail da bi palio chek.
Vozio sa polini casicom i sa malossi ecu na sportu i nikakav chek nije bio, na skuteru je bio veci tps i yasuni r uz malossi 70

--- Kraj citata ---

Na staroj Apriliji je sve ok, na novoj je problem jer ima diagnostiko na tabli. U evropi je bilo malo novih modelov sa morini mašinom, ali na YT jih je puno iz amerike, koji kažu taj error.

Cuki_16:
Ja bi najradije onda onu sredinu od 13% stavio što je Corrector predložio, ne znam dal tog ima u originalu tko od Zipa tog il nečeg da paše? Drugo pitanje je gdje nabavljate gumice za injektore? Trebam za plavi injektor gumicu do teflonskog prstena, u Piaggiu mi kažu nema pojedinačno, nema set čak ni za naručiti.

Cuki_16:
Kupio sam mašinu s kitom Malossi 70. Gore je i Malossi Multivar 2000 i Malossi remen. Ono što me iznenadilo je naranđasti injektor zraka, mislio sam da su svi plavi. Vidio sam i da ima bijeli centralni feder kvačila. Treba li ga mijenjat za ljubičasti dok je još sve to dolje ili će dobro raditi i s tim? Što se iopće dobije s tvrđim federom? Hvala.

Zigas:
Barva injektora nema veze. Ljubičasti bolje drži okretaje na ubrzavanju, a bijeli dolzi sa multivarom serijsko. Dok je hladno bijeli radi sasvim ok, a kad je vruće i prenos se ne može dobro hladit na ubrzavanju znaju past okretaji do 500 rpm. Na 70ccm tražimo 8600-8800rpm na ubrzavanju. Remen od malossi ima bolji strat ali krade oko 5km/h krajne, jer je u najviše primera duži, (818 ili 820) postoji i malossi dužine 811 koji je kevlar i ok. Slikaj kodu na remenu in upiši u goole, da vidiš koju dimenziji zapravo imaš. Ako je duži od 811 kupi original. Kontroliraj i koja je boja fedra na kvačilu. Malossi crne u najbolje.

Dobio si i kakvu crnu kutiju od malossi, koja se spoji izmedju instalacije i ecu? Bez toga neče radit. Ili pojačanom pritiskom na 3,5 bara. Drugi regulator ili polini čašica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju