Pozdrav, znam da nije skuter u pitanju ali evo ako netko slucajno zna do ceg je problem dobro ce mi doc 😄.
Uglavnom vozio sam se sve normalno dosta zadnjeg vremena, nista me nije zezalo, i kad sam prestizao par auta, osjetim kad sam promjeno u vecu brzinu i dao opet gas da mi je motor oslabio, kao da ga nesto guši, konto sam da je gorivo ili slicno ali vozio sam do ulaza u selo gdje zivim sa malo gasa i kad sam skrećao, u voznji se ugasio samo i nije htio upalit, kad ga pokusavam upalit na guranje( tako ga inace palim jer mi je otisao regler) puca iz auspuha, promjeno sam svjecicu ali opet isto i sad sam skonto da je izgubio kompresiju, ubacim ga u prvu i sa malo snage mogu ga gurat pokraj sebe dok klip normalno unutra radi... Sta bi najprije trebao pregledat bez da bezveze rasttavljam ostatak masine, je li to klip i karike ili je do nekog semeringa? Inace motor sam dovukao ima godinu ipo i nikad me masina nije zezala sto se tice cilindra i klipa, sipano je kvalitetno ulje i zagrijavan je prije svake voznje tako da mislim da je i zbog tog izdrzo toliko, uglavnom hocu rec da nije mjenjano to odavno, ni to a ni semerinzi ni lezajevi😅. Prije nekih 2 mjeseca sam mjenjao birac brzina i djelove sto njega pokrecu u masini, i tad sam vidio da je cilindar iznutra ko nov, kao i klip, nisu imali ni jedan zazor na sebi.