Općenito > Trgovine
Lose iskustvo sa scooter-attack.com
Zmajur:
Hvala na info...Danas sam naletio na racing-planet stranicu... Cini mi se da su konkretne cijene, lakse je pronaci, filtrirati djelove, postarina je jasna.
Potrazio sam malo po forumu i nisam nasao nesto extra navedeno za korisnicka iskustva.
PchelaUbica:
Kupovao tamo prije par godina. Sve 5 . Dostava u roku 2-3 dana
Zmajur:
Koliko dana je vama trebalo za transakciju... ? Uplaceno u cetvrtak navecer, danas jos uvijek stoji kao "pending" (rezervirano) u netbanking aplikaciji...
dario007:
Uplata sjedne momentalno,direkt sa Vise platim.Nemoj sad ocekivati kroz tri dana jer nasoj posti inozemni paketi nisu prioritet,pa ti kod nas to stoji bar 4-5 dana.Tako da racunas 7-10 dana da je kod tebe.
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 21 Studeni, 2022, 16:23:50 ---Uplata sjedne momentalno,direkt sa Vise platim.Nemoj sad ocekivati kroz tri dana jer nasoj posti inozemni paketi nisu prioritet,pa ti kod nas to stoji bar 4-5 dana.Tako da racunas 7-10 dana da je kod tebe.
--- Kraj citata ---
I ja sam preko Vise, al mi je cudno sto nije skroz realizirana.. Doslovno nit je skinuto s racuna nit je mozes stornirat..., bunar.. Inace to bude u roku 24h... a u skuteru pise da cekaju uplatu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju