Općenito > Trgovine

Lose iskustvo sa scooter-attack.com

<< < (3/6) > >>

dr.mrgood:
Ajde pojasnit ću vam još jednom: Prvobitno sam naveo adresu radnog mjesta na koju su tri dana zaredom pokušali dostavu u 7 navečer. Nakon toga sam preusmjerio paket na poštu i podigao ga sam.

Nakon otvaranja paketa sam ustvrdio da su mi poslali krivi ventilator variomata i javio sam se scooter attacku na mail. Javila se neka gospođa i rekla da se to nije smjelo desiti te da je ispravan artikal (vent. varia kojeg sam i bio naručio) na putu prema meni o njihovom trosku, ali sa nekom izmišljenom adresom koju ja nisam nigdje upisao.

aragonY:
Mislim da bespotrebno okrivljavas scooter attack jer si isfrustriran hp postom. Svakome se desi propust pa tako i njima taj za ventilator. Sad je tebi krivo sto je zenska htjela poslati ponovo na istu adresu pa si ju zbunio sa promjenom podataka i vjerovatno ti je na kraju samo opet upisala adresu na koju si prvobitno narucivao paket jer nisi ti njoj jedini koji se danas javio da nesto prigovoris pa te isla skinuti s grbace.
Ustvari na kraju trebas kriviti hp postu ali opce je poznato da njih boli briga za sve tako da moli Boga da te zovu na mobitel kad stigne taj paket pa im objasni kako i gdje ces preuzeti..

Scooter attack je uvijek bio fer sa reklamacijama, ne znam za nikog da se dosad zalio na taj dio njihovog poslovanja. A to sto si ti zakomplikovao za podacima za slanje, to je nesto drugo.

Btw pitanje za sve koji su mislili da DHL ide za svaki paket pojedinačno od adrese do adrese da isporuči. Pa gdje je tu logika? Paket se transportuje iz Njemacke do Hr i onda treba neko od njihovih radnika upaliti auto i voziti samo vas paket od skladista do nekog u Gornjoj Ustikovnjači i sve to za 10-15 eura.. logicno da ce sklopiti ugovor sa hp postom i taj dio transporta poslije granice prepustiti njima jer im je "usput" odnosno mnogo vise isporuka imaju unutar Hr pa im je isplativije voziti..

dado_mhr:
Kupovao x puta, attak je top!

Zmajur:
Dali je po novome VAT uračunat u cijenu ili se naknadno plača porez, carina?

challenbeen:

--- Citat: Zmajur - 14 Studeni, 2022, 12:10:31 ---Dali je po novome VAT uračunat u cijenu ili se naknadno plača porez, carina?

--- Kraj citata ---

Ako pričamo o trgovinama unutar EU, cijena je ona koja piše, nema nikakvih skrivenih troškova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju