Općenito > Trgovine

Lose iskustvo sa scooter-attack.com

<< < (5/6) > >>

dario007:
Nesto nije dobro onda.Sinoc sam narucivso i pare skinu momentalno sa racuna i dode ti mail sa attacka...

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 22 Studeni, 2022, 04:31:25 ---Nesto nije dobro onda.Sinoc sam narucivso i pare skinu momentalno sa racuna i dode ti mail sa attacka...

--- Kraj citata ---

Nesto sam citao preko neta, ispada da su sredstva zamrznuta dok oni, posrednici, banke ne provjere legitimnost racuna... Mozda je to zbog moje prve kupovine... Pricekat cu jos dan, dva pa ako se nista ne desi, malo piskarat...
A bas isti dan, povodom "black friday" u ruroc.co* , sinu uzeo motoristicku jaknu, cca 250€ (60% off) i sve je sjelo bez problema.

Zmajur:
Samo da javim, promijenio se danas status sa "open" na "shipping".  :notworthy:

JogFromYamaha:
Gledaj Scooter Attack nije kriv za svu zavrzlamu, ok dvosmisleno je definirano DHL, da DHL unutar Njemacke  a sad interni dogovori i ugovori u HR i ostalim drzavama to sam DHL moze birati s kim mu je povojnije vrsiti dostavu.

Nezna ja sam par puta narucivao sa njihovih stranica i bilo je sve unutar 5-7 radnih dana kod mene, po meni dok sam gledao treker na posti u ZG i VG di imaju terminal za vanjske pakete  tu je na pregledu stajao paket najdulje a onda moras znati da se inozemna posta dostavlja samo dva puta  tjedno odnosno nije da im gori pod nogama da je dostave.

Sta se tice bukiranje placanja s kartice to bi se direktno obratio banci jer meni se dva puta vec desilo sa Zabom da sam placao robu van HR i iz nekog razloga oni obustave placanje jer im sustav smatra transakciju "nesigurnom" ili bez akreditacije.
Uglavnom dok stavis ducan s kojim trgujes na svoju inicijativu pod zeleno svijetlo u sustavu onda dalje sve prolazi.

Zmajur:
Paket je stigao u petak u lokalnu sortirnicu, al kako to bijese kod nas, nista do ponedjeljka... Sto se tice racuna, isti je skinut sa "rezervirano" na dan kad je DHL preuzeo posiljku... Sad znam kako to ide, pa cemo drugi put manje panicarit.... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju